Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Restart života

Od: teressa odpovědí: 17 změna:
Dobrý večer,
pokud jste někdo dospěl k restartu života, můžete sem přidat Vaše zkušenosti, jak to probíhalo?!
Krásný pohodový večer přeje Terka:)

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

andelka
hodnocení

0x
Můj restart života právě pár týdnů probíhá ..díky terapijím..je mě 21..ale klesla jsem na samé dno .hodně hluboko do sraček a ještě hlouběji ..díky alkoholu a mizernému dětství Stratila díky tomu pár přátel..atd ..ale teď začínám znova chodím na terapie plánují budoucnost a krůček po krůčku se ze všeho dostávám.
teressa
hodnocení

A v čem terapie spočívá?
andelka
V terapii jse učím mít ráda sama sebe ..já sama sebe nesnášela byla jsem plná negativní energie..mizerné nálady ..zbavují se na terapijím starých bloků..které mě bránily jít dál..všechno to svinstvo z dětství..ta terapie mě vždy úplně rozseká ale po ní se cítím líp ..ale jsem na začátku ..mám sebou 3..sezení ..z 10..ale věřím tomu že mě pomůže.
Začínám znova obětovat svět a plánovat si lepší budoucnost
teressa
hodnocení

To je skvělé! Přeji hodně sil a trpělivosti, abyste dosáhla restartu. Mě bylo razeno, ať si stoupnu před zrcadlo a několikrát denně si opakuji, jak jsem krásná, inteligentní, vše zvládnu, ... a tím o sobě přestanu pochybovat :)
andelka
Tak taky přeji hodně štěstí..ale já už jsem na tom byla tak špatně že jsem potřebovala odborníka.
andelka
Jediný člověk kterému můžeme něco dokazovat stojí každý den před vámi v zrcadle
sebod*

andelko. Moc Ti přeji, aby ses z toho dostala *slunce*

liska5
hodnocení

0x

Moc Ti držím palce, ať se Ti to povede! *placni*

Citát: "Byl jsem na dně. Najednou někdo zespoda zaklepal..."*vezen*

jezevec*
hodnocení

0x

Až mi bude tak sto deset,
přijde Bůh a zmáčkne RESET...

teressa
17.09.18 15:18
hodnocení

:):)
sebod*

nebo DELETE

teressa
17.09.18 16:47
hodnocení

Haha :)
jezevec*

Jo úplně si to představuju :-D
Vidím tě zase,
vzteky bych vylít,
žil jsi jak prase,
control, alt, dilýt... *smich*

teressa
hodnocení

:):):) vy jste poeta!

hodnocení

0x

Já si myslím, že nějaké restarty a předsevzetí jakože "Od zítřka budu jiný", jsou obrovským nesmyslem. Kolik novoročních předsevzetí padlo do naprostého zapomenutí! Kolik slibů: "Už se polepším" šlo do kytek? *zmateny* Má cenu pomalu na sobě pracovat, každý den si uvědomovat, co za ten den bylo dobře a co špatně. Z toho vyvozovat jaký malý krůček bude zítra následovat. Poučit se z chyb je velice důležité. Já jsem přesvědčená, že život by se měl stavět, cihlička po cihličce. Žádné piruety a skoky, protože pak mnohem snáz následují pády. *zmateny* Podstatu totiž nezměníme, tu máme v sobě zakořeněnou hlouběji, než jsme si schopni přiznat. Jen projevy můžeme kontrolovat. Možná, že by nebylo od věci, do svých životních plánů a rozhodnutí zahrnout i ty, kdo nás milují.

teressa
hodnocení

To určitě, je to běh na delší/dlouhou trať.

Ne na dlouhou trať. Na celý život.

Restart života

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]