Nejste přihlášen/a.
Když se tu začala řešit otázka, jestli nosit ponožky do Hi-bot nebo ne, napadla mě další otázka... co je to za šílenou mánii, že mají najednou všichni mladí tendenci chodit naboso nebo úplně bosí? Proč se třeba kluci nechávají na profi fotkách fotit bosí? Je to nějak víc atraktivní nebo jakej to má význam?
Dobrý den, k mládí patří snaha dělat něco jinak, než to dělají ti starší - patří k němu revolta či vzdor a hledání vlastní cesty. Tento trend (odhaduji) má na svědomí asi nějaká mládím uznávaná celebrita a ostatní ji kopírují, což je ostatně problém každé generace (viz např. brýle "lennonky"). Však ono to zase přejde, resp. bude to nahrazeno jiným trendem. Zdravím!
Nové trendy? Já mám spoustu fotek za desítky let nazpět kde jsem bos a nejen já. Jenom nejsou nikde publikovány.
Tak jasně, ale to bylo předpokládám v nějakých přirozených situacích, ne profesionálně ve fotoateliéru...
To určitě, protože dřív profesionál ve studiu by mně doporučil ať se obuji, jinak fotit nebude a kazit si pověst dobrého fotografa. Dnes je to jedno a nikdo na to nekouká. Fotí kde kdo a kde co. Potom to strčí na net a je hotovo.
Patří to k zdravému životnímu stylu. Nejdřív se o chození naboso psalo v knihách o reflexní terapii. Pak se toho chopily časopisy a pár celebrit vyrazilo ven bez bot a už je to móda. Letošní léto tomu nahrálo. Ve městě to nechápu, kvůli nečistotě, střepům, plivancům a psím exkrementům, ale venku v přírodě, na vsi, to doporučuji. To energetické propojení se zemí má skutečně příznivé účinky. Doporučuje se nejméně 15 minut. Naše chodidla byla kdysi po dlouhá tisíciletí stimulována při pravidelném kontaktu se zemí, a tohle má být návrat. Každý orgán těla má na chodidle svoji reflexní plošku. Některá bývá hodně citlivá , jako např. ledvin. Mnoho lidí už vyzkoušelo, že je např.přestane bolet hlava, pokud chodí bosí. Prý tohle uzemnění zlepší zdravotní stav chronických nemocných, jako např. diabetiků V některých lázních tomu vyšli vstříc a dělají chodníčky z oblázků, nebo bazénky, kde se šlape cíleně po kamíncích ve vodě.¨
A že se i takto fotí, to je módní trend .Něco jako ležérní elegán a čistý, jako mimino.
Chození naboso venku, v přírodě, proč ne? Třeba i úplně bez bot. Ale vážení, přijďte si počichat do stanice metra Můstek v parném létě, kdy si mnoho lidí udělá pohodlí. Zpocené nohy, puch k nevydržení. Nepouštět bez ponožek přes kasičky na schody, tak to vidím . Ve městě choďme městsky. I ponožky mohou krášlit freshlabels.cz/...
fram - ve stanici metra A Můstek to zapáchá od jejího otevření. Stále se neví přesně proč, ale ponožky či neponožky to určitě nezpůsobují .
ben: Můstek: Jsou to bosé zpocené nohy, to mi nikdo nevymluví. Od otevření se také už chodilo v létě naboso, ne? Vždyť ten puch je charakteristický. Prý čpavek - ten už by dávno vytěkal, ne?
Ben: V lednu si o těch metropuchách / puších napíšem, až se vyvětrá v tunelech . Trendy jsou také ponožkové, mimochodem: ponozkovice.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.