Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Právě vidím v TV Františku Čížkovou,

Od: aja1946® odpovědí: 8 změna:

módní kritičku, proboha jak tato kreautura, omlouvám se, ale nemohu to napsat jinak, může hodnotit něčí oblékání, vypadá jak strašidlo, oblečení i účes. Já vím, že je každého věc, co nosí na sobě, prosím, je to fakt, ale od člověka, který se pasuje na módního kritika očekávám vkus,

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

malyparanoik*
hodnocení

4x

Hezky se žena obleče protože se chce líbit mužům a sklidí za to odsudky ostatních žen.

Módně se obleče, když se chce líbit ostatním ženám a sklidí za to odsudky od mužů.

Díkybohu, že jsou na světě ženské, které to mají ještě v hlavě v pořádku a nedají na "módní předpovědi" kdejaké televizní fosílie *afro*

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, neznám tu paní, tak ji nebudu pomlouvat, ale můj dojem z ní je ten, že zřejmě úmyslně odmítá soulad pokročilého věku a tomu odpovídajícímu vzhledu, resp. pracovně se pohybuje zřejmě hlavně mezi mladou generací, chce se jí přizpůsobit, nebýt tam "za starou" a tím odmítá stárnout (což se jí nedaří, protože je na ní hned poznat, že je na světě už dlouho). Zdravím!

Hlavní hrůza je, že se považuje za arbitra v oblasti módy. Když jsem ji viděla poprvé a četla její kritiku něčích úplně normálních šatů, myslela jsem, že to není možné. A je, už spoustu let. Zdravím, Bene!

ben®

inzinyrka - také Vás zdravím. Já, když jsem tu paní viděl včera v TV, tak jsem si hned vzpomněl na zpěvačku Janu Kratochvílovou. Skoro se zdá, že holky budou náturou ze stejného vrhu .

bilytesak
hodnocení

3x

Tak, tak.

Zezadu lyceum, zepředu muzeum.

Hoůt selebrita.

hodnocení

3x

Modní policistka Františka je součástí substitučních rituálů naší pseudokulturní pseudoelity ..

Někteří jedinci se navzájem ujišťují v tom, že jsou elitou blekotáním o podobných nesmyslech.

Kladně hodnotím, pokud se taková "VIPka" nepouští do zahraniční politiky. A pokud mne rozesměje, co víc si přát ..

hodnocení

2x

:-D souhlasím s Vámi.

liska5
hodnocení

2x

Já si vždycky říkám, ať se každý obleče, jak chce. To o něm hodně vypovídá. Vysílá tak signály o sobě. A mně je aspoň jasné, s kým mám tu čest. Když je to hodně uvalený, tak se bavím. *ee**smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]