Nejste přihlášen/a.
módní kritičku, proboha jak tato kreautura, omlouvám se, ale nemohu to napsat jinak, může hodnotit něčí oblékání, vypadá jak strašidlo, oblečení i účes. Já vím, že je každého věc, co nosí na sobě, prosím, je to fakt, ale od člověka, který se pasuje na módního kritika očekávám vkus,
4x
Hezky se žena obleče protože se chce líbit mužům a sklidí za to odsudky ostatních žen.
Módně se obleče, když se chce líbit ostatním ženám a sklidí za to odsudky od mužů.
Díkybohu, že jsou na světě ženské, které to mají ještě v hlavě v pořádku a nedají na "módní předpovědi" kdejaké televizní fosílie ![]()
3x
Dobrý den, neznám tu paní, tak ji nebudu pomlouvat, ale můj dojem z ní je ten, že zřejmě úmyslně odmítá soulad pokročilého věku a tomu odpovídajícímu vzhledu, resp. pracovně se pohybuje zřejmě hlavně mezi mladou generací, chce se jí přizpůsobit, nebýt tam "za starou" a tím odmítá stárnout (což se jí nedaří, protože je na ní hned poznat, že je na světě už dlouho). Zdravím!
Hlavní hrůza je, že se považuje za arbitra v oblasti módy. Když jsem ji viděla poprvé a četla její kritiku něčích úplně normálních šatů, myslela jsem, že to není možné. A je, už spoustu let. Zdravím, Bene!
inzinyrka - také Vás zdravím. Já, když jsem tu paní viděl včera v TV, tak jsem si hned vzpomněl na zpěvačku Janu Kratochvílovou. Skoro se zdá, že holky budou náturou ze stejného vrhu
.
3x
Modní policistka Františka je součástí substitučních rituálů naší pseudokulturní pseudoelity ..
Někteří jedinci se navzájem ujišťují v tom, že jsou elitou blekotáním o podobných nesmyslech.
Kladně hodnotím, pokud se taková "VIPka" nepouští do zahraniční politiky. A pokud mne rozesměje, co víc si přát ..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.