Nejste přihlášen/a.
Ne, takovou situaci neznám.
Postavte se na vlastní nohy, odstěhujte se od rodičů a žijte si vlastní život, pokud není od rodičů psychická podpora, tak je to na nic. Rodiče by měli být na Vás hrdí, že pracujete /řemeslo/. A právě naopak Vy dokážete, že se umíte uživit a ,,sehnat kšefty,,. To by vám mělo zvednou sebevědomí. Nabídek práce je všude habaděj, uživíte se.
Jestli si myslíte, že titul Vám peníze vydělá, tak to nemusí být pravda. I lidé bez titulu jsou šikovní a jsou mnohdy úspěšnější než s ukončenou školou.
Stůjte si za svým, nenechte se do něčeho tlačit, kde byste se jenom trápil.
Až budete sám od sebe chtít, a budete přesvědčen, že školu dáte, tak si ji můžete dodělat i později.
Jste dospělý a dělat ji jen na přání rodičů?
Rodiče by měli být rádi, že jste zdravý, že si na sebe vyděláte, že k nim máte úctu, že jim pomáháte.
To ten vyzdvihovaný ,,ing,,. nemusí mít zrovna pěkné vztahy v rodině, může být rozvedený, dluhy a pod.
Já bych zkusila pracovat,uvidíte,jak to půjde, školu si vždy mužete časem dodělat. A na rodiče nedejte, ,(VŠ není patent na rozum (to vždy říkal mj manžel VŠ), Je spousta úspěšných lidí, kteří VŠ nemají. Já jsem kdysi taky z VŠ odešla a necítím žádnou lítost, člověk má dělat předeším to, co ho baví, do čeho se nemusí nutit a na co se cítí a samozřejmě má schopnosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.