Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Používáte gel na intimní péči? A jaký?

Od: kacka* odpovědí: 9 změna:

Dámy, ženy, holky, používáte nějaký sprchové gely, masti, ubrousky na vaše intim partie? Mám to doporučeno od gynekologa z důvodů častých zánětů, ale nevím které vybrat. Je jich velké množství.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hermanek
hodnocení

0x

intimni-myci-prostredky.h/...

sedací koupel z kontryhelu

nebo měsíčku lékařského

nebo žebříčku lékařského /můžete i pít/

Ale jsou i další bylinky.

lucka*
hodnocení

0x

A to Ti doporučil jako prevenci, nebo momentálně nějaký máš a je to jako léčba? že by pro tebe byly vhodné koupele, jako tu někdo už píše? Ale v tomhle bohužel moc neporadím, žádné takové problémky zatím naštěstí nemám.. možná by bylo dobré zeptat se na konkrétní tip přímo doktora?

pb®
hodnocení

0x

Ne, umývám se jen vodou. Jako prevenci bych spíš volila vaginální tablety s obsahem laktobacilů. Jak říkal můj gynekolog, některá je musí jako prevenci používat pořád. Třeba před tím, než jde do bazénu.

nakacenku
hodnocení

0x

Pokud doktor pouze doporučil, ale neřekl konkrétní přípravek, tak to asi nebude tak horké.

Z medicínského hlediska měl říci název přípravku, protože právěže píšete, těch gelů je tolika, že zrovna můžete sáhnout po ne úplně vhodném.

Porada v lékárně bude více než vhodná.

lidus*
hodnocení

0x

Mnoho let používám Ziája intimate crema, dnes ho používáme celá rodina nejen na intimní partie. Snad to není reklama.

hodnocení

0x

Už několik let běžně 2x týdně Lactativ hydratující a při potížích třeba pocitu suchosti nebo pálení Lacativ senziitiv a jsem opravdu spokojena

kacka*
hodnocení

No právě, že jen doporučil. Heřmánek už sem zkoušela. Kamoška mi doporučila Intom Pro, ale navím. Proto se ptám. Jaké jsou další zkušenosti. Internet mi jich nabídl toliiik, že kdybych měla všechny zkusit tak na to do smrti nepřijdu. Mám stále drobný výtok...

gel
hodnocení

0x

Mně pomohl až gel pro int. hygienu Chilly intima.

hodnocení

0x

Gel na intimní péči nepoužívám, nikdy jsem žádné problémy neměla, ale možná díky tomu, že již roky k tomuto účelu používám dětská mýdla. Vím to od jedné ženy, které to na její neustálé potíže poradit její lékař. Dětské mýdlo je vždy protizánětlivé a nevysušuje. Ze stejného důvodu jej používám i na obličej, možná proto mám vrásky jen minimálně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]