Nejste přihlášen/a.
Dámy, ženy, holky, používáte nějaký sprchové gely, masti, ubrousky na vaše intim partie? Mám to doporučeno od gynekologa z důvodů častých zánětů, ale nevím které vybrat. Je jich velké množství.
Ne, umývám se jen vodou. Jako prevenci bych spíš volila vaginální tablety s obsahem laktobacilů. Jak říkal můj gynekolog, některá je musí jako prevenci používat pořád. Třeba před tím, než jde do bazénu.
Gel na intimní péči nepoužívám, nikdy jsem žádné problémy neměla, ale možná díky tomu, že již roky k tomuto účelu používám dětská mýdla. Vím to od jedné ženy, které to na její neustálé potíže poradit její lékař. Dětské mýdlo je vždy protizánětlivé a nevysušuje. Ze stejného důvodu jej používám i na obličej, možná proto mám vrásky jen minimálně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.