Zdravím. Rád bych vás poprosil o jednu velmi intimní radu. Je mi 21 let a mám problém s předkožkou. V klidu je vše v pořádku, když mi ale stojí, tak mi nejde přetáhnout. Už od 15ti to chci řešit, je mi to ale krajně nepříjemné a hrozně se toho bojím. Neustale to odkladam a také to nechci řešit obřízkou. Někde jsem dokonce četl, že prý pomáhají nějaké masti a že prý dokonce to má větší účinek až po 18. roce života... Nevíte o tom něco? Za každou radu děkuji. Jinak s přítelkyní na nic nespěcháme, jelikož jsme spolu velmi krátce, ale rád bych už prožil i něco víc než jen dotyky a líbání... Děkuji
No když ne chirurgie, tak nezbývá, než ve volné chvíli přetahování trénovat. Pravidelným tréninkem se roztáhne cokoliv, jak na jiném orgánu dokládá následující odkaz autohificlub.cz/.... Jen bych si dal ze začátku pozor s úplným přetažením, protože zpět by to už nemuselo jít tak snadno.
Nemusí to být obřízka, to se poradíte. To jenom nacvaknou tu kůžičku. To se rychle zahojí. Dají vám na mazání Framykoin a doporučí více pít, aby moč nebyla ostrá a neštípala. Jinak přetahování je dobré trénovat v teplé vodě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.