Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ponožky do Hi bot nebo ne?

Od: hishoesboy odpovědí: 16 změna:

Ahoj nosit ponožky do Hi bot jako Vansky, Niky, Conversky nebo ne?

Ponožky do Hi bot nebo ne?
Ponožky do Hi bot nebo ne? #2
Ponožky do Hi bot nebo ne? #3

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

ano

Kupte si tyto: ponožky pánské nízké

Bez ponožek bych boty nenosil, budou za chvíli smrdět a budou zapatlané od potu. Co normálně poberou ponožky, zůstává v botech. Musel byste je častěji prát a to není příjemná činnost.

Ale rýpnu si... Musí být děsně svazující být otrokem "módy"a skličovat se tím, co si o mně druzí budou myslet, když nebudu nosit to a tamto nebo naopak když nosím to a tohle. To jaký jste člověk z Vás hadry neudělají - teda ano, ale jen povrchně...

hishoesboy

Jo něco nízkého ale ty úplně miniaturní, to je jak nějaký pro holky*pusa*

Se nechci nějak vázat na módu, ale fakt mi to připadá blbý, že už se to snad nenosí.

lee*
hodnocení

1x
Tak si kupte krátké ponožky, takové ty jen nad kotník, budou ideální
hishoesboy
hodnocení

Budou dobrý? Chtěl bych aby nebyly vůbec vidět! (nejlíp ani v normálních botech)

hodnocení

0x
Osobně si nedovedu představit, chodit v nějakých takových botkách bez ponožek. Ostatně ani v jakýchkoliv jiných botách.

hishoesboy
hodnocení

tak jasně že né v zimě, myslel jsem jestli to už není cool, prostě už out..*nene*. Když mám takový ty tepláky ke kotníkům (joggers) nebo s kraťasama že ty fusekly budou vypadat nějak kidovsky*ee*

treepwood

Jestli nosíš tepláky, tak už je fakt jedno, jestli máš ponožky nebo ne ;). Já bych v teplákách nešel ani vynést koš *smich*

hishoesboy

Tyhle vypadají dobře, jsou se vzorem tmavý maskáč mám k ním i stejnou mikinu *frajer*

hishoesboy
hodnocení

Prostě že to bude takový mimo*nene*

lejma
hodnocení

0x

Jestli je chceš nosit naboso, tak asi klidně. Zkus to pár dní a uvidíš jak to půjde. Spíš záleží na povrchu zevnitř. Jinak myslim, že je to více méně jedno. Ale jestli do nich ponožky nechceš nosit, tak je pak potřeba počítat s tím, že pokud se někde budeš muset zout (návštěvy atd...), budeš mít zkrátka bosý nohy. Ale jestli ti to nevadí, pak si choď jak chceš.

hishoesboy

Já nevím jaký to bude naboso v těch botách, si tyhle Hi teprve budu kupovat.

Do normálních kecek ponožky nosím, tam jsou stejně nahoře vidět vždycky no.

ben®
hodnocení

0x

ano

Dobrý den, i když ty botky mají (podle Vás) různý název, tak jsou to stále jen dražší kotníčkové kecky a tam se ponožky nosí (jinak si zapocenou nohu asi podřete a to je docela bolestivé). Uvažujte, jestli být za každou cenu IN nebo mít zdravou nohu. Zdravím!

hishoesboy

Jj, kotníčkové, ale označujou je výrobci jako Hi, (hajky).

Mně to štve i v normálních keckách, že to vypadá blbě, když mám joggers tepláky nebo kraťasy, tak nechci aby to bylo vidět i tady.

hodnocení

0x

Kup si nízké ponožky. Ty vidět nejsou. Jsou pod okrajem kecek, ani přes kotník nejdou. Bez ponožek si zakládáš na dlouhodobý problém s plísní. Té se tak snadno nezbavíš.

hishoesboy

OK, tak je zkusím někde sehnat

hishoesboy
hodnocení

0x

tak jo, budu je teda nosit s ponožkama.

Bohužel mi to tady nejde nijak ohodnotit tak aspoň díky za rady, asi na tom teda něco bude...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]