Nejste přihlášen/a.
Ahoj nosit ponožky do Hi bot jako Vansky, Niky, Conversky nebo ne?
ano
Kupte si tyto: ponožky pánské nízké
Bez ponožek bych boty nenosil, budou za chvíli smrdět a budou zapatlané od potu. Co normálně poberou ponožky, zůstává v botech. Musel byste je častěji prát a to není příjemná činnost.
Ale rýpnu si... Musí být děsně svazující být otrokem "módy"a skličovat se tím, co si o mně druzí budou myslet, když nebudu nosit to a tamto nebo naopak když nosím to a tohle. To jaký jste člověk z Vás hadry neudělají - teda ano, ale jen povrchně...
tak jasně že né v zimě, myslel jsem jestli to už není cool, prostě už out... Když mám takový ty tepláky ke kotníkům (joggers) nebo s kraťasama že ty fusekly budou vypadat nějak kidovsky
Jestli nosíš tepláky, tak už je fakt jedno, jestli máš ponožky nebo ne . Já bych v teplákách nešel ani vynést koš
Jestli je chceš nosit naboso, tak asi klidně. Zkus to pár dní a uvidíš jak to půjde. Spíš záleží na povrchu zevnitř. Jinak myslim, že je to více méně jedno. Ale jestli do nich ponožky nechceš nosit, tak je pak potřeba počítat s tím, že pokud se někde budeš muset zout (návštěvy atd...), budeš mít zkrátka bosý nohy. Ale jestli ti to nevadí, pak si choď jak chceš.
ano
Dobrý den, i když ty botky mají (podle Vás) různý název, tak jsou to stále jen dražší kotníčkové kecky a tam se ponožky nosí (jinak si zapocenou nohu asi podřete a to je docela bolestivé). Uvažujte, jestli být za každou cenu IN nebo mít zdravou nohu. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.