Nejste přihlášen/a.
Proč by měla matka spát se svým přítelem? Nemám ho vůbec rád. Je s námi 9 let a byl vždy hodný. Je to asi hodně sobecký, já vím. Ale prostě si nedokážu představit mou matku a jeho jak... Bože můj, dělá se mi z toho špatně. Prostě... Jsem to potřeboval někomu říct. A asi vědět názor. Nebo. Vědět, proč to takhle se mnou je...
Tak si to nepředstavuj. Opravdu, to je jejich osobní věc a jejich vztah - k tobě mají vztah jiný, takže se tě toto vůbec netýká a nemusíš se tím nijak zaobírat.
Chtěl bys, aby maminka odešla do kláštera? Pocity, které popisuješ, můžeš mít, proč ne, ale bylo by dobré, aby ses uklidnit. Jako každý človek, tak i tvoje maminka potřebuje svůj životní prostor, aby se v klidu moha prožívat normální lidské partnerské záležitosti, tak jako každý normální člověk. A kolik ti je?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.