Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám 12 a nosím tanga

Od: simka* odpovědí: 24 změna:
Ahojte chcem sa spýtal či je divne keď nosím tanga v 12tich ale nosím ich od 10tich. Ďakujem za odpoveď.

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gynekolog
hodnocení

6x

Gynekologé to povětšinou nedoporučují.

Tedy nosit tanga ano, ale výjimečně, ne po celý den.

Ze zdravotního hlediska nejsou vhodné být v nich 15 hodin denně, snadné šíření bakterií z konečníku do intimních partií a ztoho potom mykózy, záněty apod..

Tyhle věci ti měla vysvětlit a poučit matka.

Třeba něco tady, ale internet je toho plný, stačí zadat tanga a zdraví, nebo tanga a gynekolog a pod.

bozka.cz/...

femina.cz/...

diskuze.libimseti.cz/...

Sice nejsem gynekolog, ale z technického pohledu nechápu, proč by to s tangama mělo být jiné, než s jinýma gaťkama.

72mona3*

Rozdíl je v tom, kudy vedou. Normální "gaťky" přiléhají pouze mezi nohama, poté kopírují zadek. Tanga doléhají tamtéž, ovšem vedou přímo mezi půlkama, dochází ke tření a může dojít k přenosu nechtěného... Asi tak. M.

72mona3*
hodnocení

4x

Divné? Nevím. Také záleží na tom, jestli jsi kluk nebo holka...

lidus*
hodnocení

4x

Zdravé a pohodlné to není ale pokud ti to vyhovuje tak proč ne. Už v 1 třídě se některá děvčata smála vnučce, že nemá tanga a podprsenku, nevím na co a po vysvětlení nemá ani jedno dodnes.

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, já jsem staromódní, tak u malého kluka by mně to přišlo více než divné a u malé holky minimálně zbytečné až nevkusné. Předpokládám, že spodní prádlo Vám kupuje maminka a u ní jste to odkoukala a zřejmě si to i prosadila. No, když Vás to učí maminka, tak to máte asi v rodině. Zdravím!

hodnocení

3x

Není mi to divné, je mi to lhostejné. Pokud to tobě vyhovuje, nos si co chceš.

hodnocení

3x
Není to zdravé ani pro dospělé ženy, natož pro dítě. Kdo tohle vychovává... To by se mohlo líbit nějakému pedofilovi. Nebo dokonce snad i matkám, co zneužívají své děti. Nedávno o jednom případu zneužívání matkou mluvili. Zneužívala prý dcery.
doplněno 19.09.18 15:20: Já si myslím, jestli to není trollovani, fake otázka. Že by chtěla být sexy už od desíti? Po tom snad touží holky později. Já až asi od 14 let.
doplněno 19.09.18 15:23: Ještě ve 12 jsem si hrála s barbínama.

liska5
hodnocení

2x

Hlavně, když Tě zahřejou *smich*

hodnocení

2x

...či je divne keď nosím tanga v 12tich ale nosím ich od 10tich...
No, dva roky v jedněch gaťkách to tedy normální není, ještě, že střih nedovoluje se splést a není tedy třeba používat pravidlo "hnědou čárkou dozadu" *smich*

hodnocení

1x

Nám je to jedno a ty si nos, co ti vyhovuje. :)

sebo
hodnocení

1x

Můj dědeček zase nosí plandavé trenky a nikde o tom nepíše.

Moje babička vytáhla před 30 lety takový příšerný bombardaky. A řekla mi, že bych je mohla taky nosit. Sice byly hezky modrý s kytičkami, ale dávno out. Nohavičky měly až nad koleny, takže jako kraťasy to trochu vypadalo. :-D
Je to vlastně míň než 30 let, bylo mi o něco víc, ale pamatuju si, že jsem je chtěla nosit a máma s tím nesouhlasila, protože v módě nebyly. Měly krajecky na okrajích o docela mi slušely.

72mona3*
hodnocení

0x

No, já bych na ty rady "nos si co chceš" byla opatrná. Co když bude chtít chodit nahatý/á?

Tanga se nosí pod oblečením. Pokud bude nahatá pod oblečením, nemám s tím problém.

72mona3*

A já bych to zakázala. Chodit nahý/á pod oblečením *smich*

sebod*
08.09.18 11:55

Mono *smich* *palec*

lucka*
hodnocení

0x

Pokud dodržuješ základní hygienu, což doufám, že ve 12 snad už ano, myslím, že je to uplně jedno, jaké prádlo nosíš.. ,) úplně v pohodě mi to asi nepřijde, myslím, že jsi na to dost mladinká, já začala nosit tanga až kvůli příteli, kterému se líbila a to až v 16.. jinak jsem si na ně postupně zvykla a nosím výhradně tanga.. a žádný problém jsem nikdy neměla, pokud jde o tohle.. Možná to vypadá divně, je to jen o 4 roky, ale já to prostě vnímám takhle no.. ale pokud to neva tvé mamce, tak nos, v čem se cítíš dobře :)

klariska*
hodnocení

0x

Je ti dvanáct a co vůbec robíš tady na té diskuzi? :)

liska5

O tom někdy přemýšlím, že když děcko nacvaká spontánně PORAĎTE..., tak si někdy počte, z čeho by se červenal i starej nemravnej chlap. *ee* Jenže co s tím? *stop*

liska: Tak na to existuje jediná rada: "Já bych ty ynternety zakázal!" ;)

mraf
hodnocení

0x

Na malé úhledné pozadí - typu "čtverec"-proč ne zeny.iprima.cz/... Ale: v parku kráčela paní - no obrovský zadek krytý/nekrytý tangy a bílé tenké kalhoty. Na nic jiného se nedalo soustředit než na to pozadí. Šla s pánem, no ona dáma si dozadu nevidí a pán asi...souhlasí. Osobně lépe pod šaty v létě ty zmiňované bombarďáky, dají se obstarat a pěkně draho - aby se netřela stehna v případě vícekilogramů. Je to o zvyk. Stejně tak nechápu nízké ponožky, jenom těsně nad patu. Proč spořit materiál, když může být zdobný pěkný? Někdo na kraječky holt není. iveronika.cz/...

hodnocení

0x

Ahoj simko, a co Ty na to? Pomohly ti odpovědi, nebo ne? *tyty*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]