Tedy nosit tanga ano, ale výjimečně, ne po celý den.
Ze zdravotního hlediska nejsou vhodné být v nich 15 hodin denně, snadné šíření bakterií z konečníku do intimních partií a ztoho potom mykózy, záněty apod..
Tyhle věci ti měla vysvětlit a poučit matka.
Třeba něco tady, ale internet je toho plný, stačí zadat tanga a zdraví, nebo tanga a gynekolog a pod.
Sice nejsem gynekolog, ale z technického pohledu nechápu, proč by to s tangama mělo být jiné, než s jinýma gaťkama.
72mona3*
Rozdíl je v tom, kudy vedou. Normální "gaťky" přiléhají pouze mezi nohama, poté kopírují zadek. Tanga doléhají tamtéž, ovšem vedou přímo mezi půlkama, dochází ke tření a může dojít k přenosu nechtěného... Asi tak. M.
Zdravé a pohodlné to není ale pokud ti to vyhovuje tak proč ne. Už v 1 třídě se některá děvčata smála vnučce, že nemá tanga a podprsenku, nevím na co a po vysvětlení nemá ani jedno dodnes.
Dobrý den, já jsem staromódní, tak u malého kluka by mně to přišlo více než divné a u malé holky minimálně zbytečné až nevkusné. Předpokládám, že spodní prádlo Vám kupuje maminka a u ní jste to odkoukala a zřejmě si to i prosadila. No, když Vás to učí maminka, tak to máte asi v rodině. Zdravím!
Není to zdravé ani pro dospělé ženy, natož pro dítě. Kdo tohle vychovává... To by se mohlo líbit nějakému pedofilovi. Nebo dokonce snad i matkám, co zneužívají své děti. Nedávno o jednom případu zneužívání matkou mluvili. Zneužívala prý dcery. doplněno 19.09.18 15:20: Já si myslím, jestli to není trollovani, fake otázka. Že by chtěla být sexy už od desíti? Po tom snad touží holky později. Já až asi od 14 let. doplněno 19.09.18 15:23: Ještě ve 12 jsem si hrála s barbínama.
...či je divne keď nosím tanga v 12tich ale nosím ich od 10tich... No, dva roky v jedněch gaťkách to tedy normální není, ještě, že střih nedovoluje se splést a není tedy třeba používat pravidlo "hnědou čárkou dozadu"
Moje babička vytáhla před 30 lety takový příšerný bombardaky. A řekla mi, že bych je mohla taky nosit. Sice byly hezky modrý s kytičkami, ale dávno out. Nohavičky měly až nad koleny, takže jako kraťasy to trochu vypadalo.
Je to vlastně míň než 30 let, bylo mi o něco víc, ale pamatuju si, že jsem je chtěla nosit a máma s tím nesouhlasila, protože v módě nebyly. Měly krajecky na okrajích o docela mi slušely.
Pokud dodržuješ základní hygienu, což doufám, že ve 12 snad už ano, myslím, že je to uplně jedno, jaké prádlo nosíš.. ,) úplně v pohodě mi to asi nepřijde, myslím, že jsi na to dost mladinká, já začala nosit tanga až kvůli příteli, kterému se líbila a to až v 16.. jinak jsem si na ně postupně zvykla a nosím výhradně tanga.. a žádný problém jsem nikdy neměla, pokud jde o tohle.. Možná to vypadá divně, je to jen o 4 roky, ale já to prostě vnímám takhle no.. ale pokud to neva tvé mamce, tak nos, v čem se cítíš dobře
Na malé úhledné pozadí - typu "čtverec"-proč ne zeny.iprima.cz/... Ale: v parku kráčela paní - no obrovský zadek krytý/nekrytý tangy a bílé tenké kalhoty. Na nic jiného se nedalo soustředit než na to pozadí. Šla s pánem, no ona dáma si dozadu nevidí a pán asi...souhlasí. Osobně lépe pod šaty v létě ty zmiňované bombarďáky, dají se obstarat a pěkně draho - aby se netřela stehna v případě vícekilogramů. Je to o zvyk. Stejně tak nechápu nízké ponožky, jenom těsně nad patu. Proč spořit materiál, když může být zdobný pěkný? Někdo na kraječky holt není. iveronika.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.