Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Delikomat kariéra

Od: romca80 odpovědí: 2 změna:
Zdravím, je tu někdo kdo pracuje nebo pracoval v Delikomatu? Zajímá mě pracovní doba/časová náročnost, finanční stránka apod. Prostě jaká je to práce, jestli není nějaká buzerace a budoucnost firmy a tak. Díky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

2x

Snad se nepletu, zeptám se až kamarádku uvidím ale jde o doplˇování automatů ( káva, bagety, jídlo..). Má služební auto a jezdí školy + zoo v Brně, někdy mívá službu na telefon to v případě poruchy musí jet i mimo Brno. Každý den kontrola automatu aby něco nebylo prošlé, úklid automatu a doplnit co dochází. Na firmě sepsat obědnávku co je na další den třeba, to pak má ráno nachystané ale neělá se denně prostě dle spotřeby v automatu. Auto vrací firmu ale někdy stojí doma (to nevím přesně). Firma pořádá různé akce pro zaměstnance a jejich děti. Prázdniny nebyla škola tak měla práce méně ale třeba ZOO doplnit musela 2x za den. Ještě má nějaké úřady. Je spokojená, na plat jsem se nikdy neptala.

romca80
hodnocení

Super, díky za odpověď, mě by právě vyhovovala ta časová flexibilita, ne být vázaná na nějaký čas jako to bývá ve firmách. No uvidím, kdyby jste se ještě něco dozvěděla tak napište, třeba jak je na tom finančně. Děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]