Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Komedie Jestli jednou odejdu (1985)

Od: jancap odpovědí: 9 změna:

Ahojte, nemáte někdo skvělej film s Ivou Janžurovou s názvem Jestli jednou odejdu? Je to z roku 1985. Na netu nikde není, prosím, nenahrál byste ho někdo někam? Díky moc moc.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pravdomluvny*
hodnocení

1x

ineedfile.com/...

tady film je, ale je třeba se registrovat a něco zaplatit

Co se týká odkazu od karla na FDb, tak ta odkazuje na HellSpy a tam ten film není. Ovšem třeba Záhada hlavolamu tam je (to jsem jen pokusničil) Je ale také třeba registrace a je tam limit, ovšem můžete si koupit kredity přes SMS.

děkuji za vysvětlení.

pravdomluvny*

No moc jsem toho nevysvětlil. Těžko dávat nějaký obecný návod na stahování. Buďto použiješ k vyhledání a stažení souboru nějaký server nebo úložiště, nebo prostě sekneš do google např: Název souboru download, Název souboru stáhnout zdarma, Název souboru free download..atd a prohlédneš, co Ti to vyhodí. Některé servery chtějí registraci, některé registraci a peníze, některé registraci a nasdílení dat. No prostě je to různé. A nakonec zjistíš, že některé věci nejsou ani na netu :(

vesnach*
hodnocení

0x

Mate pravdu je k nenalezeni. Nezbyde vam nic jineho, nez napsat do Ceske televize a zeptat se, jestli a pripadne kdy neplatuji tuhle krasnou komedii opakovat.

Drzim vam palce a dejte vedet v pripade dobrych zprav.

P.S. Zuzana Bydzovska a jeji otocena sekana je opravdu nezapomenutelna! :o)

hodnocení

0x

Je to moc hezká a pravdivá inscenace, ale myslím si, zkusit napsat do archívu ČT, by nebylo marné.Jen opravím, že to nebyla sekaná, ale naložená svíčková v lednici, která se měla otočit...*palec*

karelxii*

zde je odkaz na stažení,našel jsem ho během 2 minut=stačí hledat...*smich* fdb.cz/...

vesnach*

Vazne? A zkousel jste to stahnout? Nez date radu, tak si alespon overte, zda to funguje.

karelxii*

vesnach...nezkoušel,protože to nepotřebuji,ale musíte tam mýt registraci atd. a nevidím důvod proč by to nešlo!Opět=stačí jen číst *smich*

doplněno 11.02.10 17:00:

*smich*oprava...mít *smich*

Karle, prosím, jako neznalce stahování mě poučte. Šlo by to napsat:

1) stiskni

2) udělej

3) napiš

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]