Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla jsem se takhle anonymně zeptat. Je mi 16 let, budu někdy pěkná? Třeba až budu dospělá? Sem brunet, mám velký nos, kulatějí tváře, nejsem nějak tlustá to ne, ale přijde mi 60 Kg na 165 cm už hodně ne?... Jsem z toho fakt smutná, když koukám na kámošky co maj kluky a maj hezký fotky na soc. sítích a já ne. Ani se nemaluju, je to taky špatně? Problém v akném nějak moc nemám, ale to je otázka věku to vím. Maximálně si dám ráno řasenku, ale jen trochu, pak si připadá divně. V tomhle jsem tak trochu zaostalá, ten make up mi nic prostě neříká. Myslíte se, že sem ted prostě to ošklivý káčátko a že z toho vyrostu?
Vy nebudete jen hezká, vy budete krásná a to ve chvílích, kdy se budete věnovat něčemu, co budete mít ráda, při své oblíbené činnosti, pak také až se začnete setkávám se svými dobrými přáteli, až vyjdete ze sauny, až budete něco tvořit a třeba se něco učit...až přestanete při to všem myslet na to, jestli jste dost hezká.
Dobrý den, neznáme Vás, tak o tom můžeme jen spekulovat. Já si myslím, že krása sama nepřijde a budete muset pro ní něco udělat (či vytrpět). Poradit se s kámoškou, kde začít, jak cvičit, jak se namalovat, jaký účes a jak být příjemná svému okolí (hlavně chlapeckému, což je asi pro Vás nyní důležité). Nemusíte být zrovna krásná, ale něco by na Vás krásného mohlo být (většina žen či dívek není vůbec krásných, ale umí se krásnou udělat a "prodat" to). Zdravím!
Víte co se říká? Že neexistují ošklivé ženy, jen ty, co se nedokážou upravit. Vhodně zvolený střih a barva oblečení dokážou zázraky. Oblečením lze opticky ubrat nebo přidat klidně 10kg. Další zázrak je makeup a neznamená to, že bude žena zmalovaná a na konec vlasy. Vlasy jsou korunou krásy, můžete mít bezvadný makeup a super oblečení, s neupravenými mastnými vlasy to bude k ničemu, nebo i s účesem, co vám zrovna nelichotí. Tedy krásná můžete být klidně zítram ovšem chce to změnu.
Když budete "jenom" hezká, tak to sice dobře vypadá na fotkách na soc. sítích a možná ještě chvíli atraktivní pro kluky - ale věřte mi, že krása zas tak dlouho nevydrží (nebo stojí čím dál víc času a peněz) a za pár let sama uvidíte, že jsou důležitější věci.
Zatím se ještě pořád hledáte - jak se dostanete ze stavu "ani ryba ani rak", zas to bude o něco lepší. Fakt - nekecám
Ano, určitě jsi krásná. Každá žena je krásná. Podle tvého popisu jsem o tom přesvědčen. A ženské vnady určitě také jak mají být. A tlustá určitě nejsi, kluci stejně nemají rádi ty vychrtliny, ale pořádně žensky tvarované holky.
smudli - nic ve zlém, ale zkuste se již nějak "ukotvit" či najít. Jednou zde odpovídáte jako žena a jindy zase jako muž - nedělá to dobrý dojem a nepůsobí to důvěryhodně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.