Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MLÝNEK NA MASO A MÝDLO

Od: lujs® odpovědí: 6 změna:

Zdravím...*slunce*

Jedna moje kamarádka si začala doma vyrábět ze zbytků mýdel svoje mýdla.

Zkoušela je strouhat ale kvůli potížím s prsty je to pro ni dost obtížné, tak by chtěla vyzkoušet je pomlít v mlýnku na maso.

Zajímalo by ji jestli mlýnek potom stačí normálně umýt nebo jestli jej musí nějak vyvařit v horké vodě...

Můžete prosím napsat svoje nápady popř. svoje zkušenosti.

Děkuji. *klik**klik*

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Zajímavý problém... Myslím, že stačí důkladně umýt. Ale aby Ti pak nevoněla sekaná třeba po konvalinkách, tak bych ho například vyvařil ve vodě s trochou octa. Také mléko pohlcuje pachy.

kytka*
hodnocení

0x

Já bych se porozhlédla v bazaru, tam by jistě mlýnek byl za pár kaček. Kdysi jsem mýdlo strouhala, ale měla jsem struhadlo jen na to. Nenapadlo by mě ho vzít potom do kuchyně a strouhat na něm potraviny. No mě by to vadilo.

zuzee*
hodnocení

0x

No kdybych si měla dělat mýdlo sama doma asi bych si na to pořídila mlýnek pouze bna to mýdlo.

Jinak myslím že když se to pořádně umyje nemělo by to snad cítit

hodnocení

Já jsem jí taky říkal ať si na to sežene mlýnek jenže ona chodí ven jenom se psem asi 150metrů od baráku a nikam jinam nechodí. *plac*

Potraviny jí kupuje její sestra která podniká takže nemá čas pro ni vyřizovat nějaký obhlídky po bazarech. Já se jí zkusím podívat po bazarech u nás ve městě(jsou jenom 2). Než zjistím cenu nebo jestli ho vůbec budou mít tak to nechám být. *palec*

lidka*

Lujsi, tady nabízejí ruční mlýnek za 200 Kč. Takže bych neřešila jak ho mýt, ale koupila bych si mlýnek pouze na mletí mýdla.

zbozi.cz/...

hodnocení

To je sice pěkný ale já si myslím že jestli to použije 3x do roka a pokaždý si nadělá tak 10 mýdel standartní velikosti, tak se to nevyplatí kupovat kvůli tomu zvlášť mlýnek. Proto to umývání...*slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]