Nejste přihlášen/a.
Zdravím...![]()
Jedna moje kamarádka si začala doma vyrábět ze zbytků mýdel svoje mýdla.
Zkoušela je strouhat ale kvůli potížím s prsty je to pro ni dost obtížné, tak by chtěla vyzkoušet je pomlít v mlýnku na maso.
Zajímalo by ji jestli mlýnek potom stačí normálně umýt nebo jestli jej musí nějak vyvařit v horké vodě...
Můžete prosím napsat svoje nápady popř. svoje zkušenosti.
Děkuji. ![]()
![]()
Já jsem jí taky říkal ať si na to sežene mlýnek jenže ona chodí ven jenom se psem asi 150metrů od baráku a nikam jinam nechodí. ![]()
Potraviny jí kupuje její sestra která podniká takže nemá čas pro ni vyřizovat nějaký obhlídky po bazarech. Já se jí zkusím podívat po bazarech u nás ve městě(jsou jenom 2). Než zjistím cenu nebo jestli ho vůbec budou mít tak to nechám být. ![]()
To je sice pěkný ale já si myslím že jestli to použije 3x do roka a pokaždý si nadělá tak 10 mýdel standartní velikosti, tak se to nevyplatí kupovat kvůli tomu zvlášť mlýnek. Proto to umývání...![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.