Nejste přihlášen/a.
Ahoj, poradte jak udělat takový dort cukrarna-hajek-hajkova.cz/... , měli jsme ho v cukrárně a byl super, ale chtěla bych ho zkusit i doma, jenže... jak udělat aby byl dort kulaty když ta náplň pod kopuli je jako šlehačka? A aby z kopule nebyla placka
Ahoj.Sice jsem takový ještě nedělala,ale máte tam psáno,pokud to dobře chápu,že základ,tzn.kulatý korpus je z marcipánové hmoty.Někde jsem viděla,že takový tvar dělali z míče-jednoduché,že?Ten marcipán by Vám měl zkrátka a dobře na to ztvrdnout,jak jinak:DNo,a do vnitřku vyšlehejte šlehačku se zakysanou smetanou,nebo udělejte pařížskou,nebo vanilkovou,pudinkovou,jejdáááá,těch je,a do toho jahůdky,broskve,čokoládu...A dejte pokoj,sbíhají se mně sliny
Jupí,mám to,obyčejná nerez miska dorty.artmama.cz/...
Wamp - nejsu na sladké - ale po tém popisu musím do lednice ukrojit si kus šunky - ať neslintám ´naprázdno´...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.