Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Svítí mi kontrolka

Od: nanin odpovědí: 10 změna:

Mám Seat Cordoba 1,9 dti. Svítí mi červená kontrolka,může někdo poradit co to znamená?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mot
31.08.18 20:50
hodnocení

0x
poruchu

hodnocení

0x

Zkuste specifikovat tu kontrolku blíže, víme, že je červená, ale není bez zajímavosti jak ta konmtrolka vypadá.

Červených kontrolek je poměrně dost...

nanin
hodnocení

Je to červený trojúhelník s vykřičníkem.Svítí při nastartování.

Koncernovky neznám do detailu, ale být Vámi tak ověřím, kolik brzdové kapaliny je v nádržce...

cicky
hodnocení

0x

Asi to bude tím, že máte zapnuté zapalování. Po vypnutí klíčku by měla zhasnout. Pokud ne, tak jedině odpojit baterii.

hodnocení

0x
Jak svítí červená i po nastartování motoru je to malér
Za prvý: identifikace červené kontrolky
Za druhý identifikace závady
Co foto kontrolky pokad nevíte co kontrolka znamená?
mathew

Proč by to měl být hned malér? Mně svítí po nastartování hromada červených kontrolek, dveře, pásy, ruční brzda...

Tak ono je poměrně málo ignorantů, kteří nepochopí, že některé červené kontrolky po nastartování zhasnou. Předpokládám tedy, že tazatel řeší stav, kdy červená kontrolka svítí za běhu motoru.

hodnocení

0x
Poměrně hodně kontrolek popisují na autoforum.cz/...

hodnocení

0x

Seata Cordobu DTI neznám,vím jen o Cordobě TDi,ale to je jedno Onen trojúhelník by měl svítit ještě s jednou doplňující kontrolkou! U koncernu PSA je to např trojúhelník a teplota

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]