Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pití brčkem

Od: dd odpovědí: 5 změna:

Když budu často pít pomocí dlouhého brčka, zvětší se mi kapacita plic? :D

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dechové nástroje a brčko se k sobě mají tak, jako lopata s dětskou lopatičkou - když s ní budete přehazovat písek dostatečně dlouho, taky vám narostou svaly *smich*

hodnocení

1x

To pití brčkem nevdechuješ. Podtlak se vytváří ústy. Takže se tím nanejvýš posílí obličejové svaly.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, mně to přijde pošetilé, ale nevím, jak jste na tuto myšlenku přišel (nebo přišla). Snad nám to vysvětlíte. Zdravím!

dd
hodnocení

No je známý fakt, že dechové nástroje pomáhají s kapacitou plic, tak mě napadlo, že to může platit i s brčkem (samozřejmě v mnohem menším měřítku)...

iz*
hodnocení

0x

I mně to přijde pošetilé a brčko bych spíše než jako lopatičku k lopatě voděla jako lopatičku a hrábě. Jde o různé procesy (činnosti), pití brčkem podle mne kapacitu plic neovlivní.

Co třeba dechová cvičení?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]