Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kterou holku?

Od: penkie21* odpovědí: 4 změna:

Ahoj,potřebuju poradit.Mám dvě vyhlídnuté holky.Jedna,která mě přitahuje fyzicky.Rád se jí nenápadně dotýkám.Ona se na mě usmívá.Prostě se mi líbí,ale je zadaná.Druhé se asi líbím já.Stále mi skládá nějaké komplimenty,směje se mým vtipům a podle mě má o má prostě zájem.Rozumíme si hodně po lidské stránce,ale není tam z mé strany ta fyzická přitažlivost,ale líbila se mi na začátku co jsem ji poznal.Pracujeme na stejném oddělení,takže s oběma by to nešlo :D.Kterou by jste zvolily vy lidi?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Krása je pomíjivá. Samozřejmě by se ti měla tvá přítelkyně líbit, ale tady jde vidět, že se ti líbí obě, akorát ta jedna tě přitahuje prakticky jenom fyzicky.

Taky počítej s tím, že když se ony líbí tobě, tak to nemusí znamenat, že se ty líbíš jim.

A v poslední řadě - zadaná je zadaná. Pokud ho nechá kvůli tobě, tak později nechá tebe kvůli jinému. Nebo můžeš čekat do aleluja, dokud se nerozejdou. Což může být za týden nebo taky nikdy.

alois*
hodnocení

2x

Podle toho co píšete,tak asi ani jedna. A u té první by jste také navíc mohl dostat od někoho přes držku.

smudli*
hodnocení

1x

Já bych to rozjel ze začátku s oběma, pak se to vyvrbí. Víš, aby jsi nevsadil na špatného koně a nakonec ti nezbyl nikdo. Zvládneš to, utáhneš je obě? Myslím jako časově, finančně i jako "plemenný hřebec".

Ale pokud bych se měl rozhodnout hned, tak volím tu druhou, ne tak pro tebe přitažlivou, ale s výrazným zájmem o tebe. Tedy na větší jistotu.

hodnocení

1x

@penkie21 - Pracujeme na stejném oddělení,takže s oběma by to nešlo :D.Kterou by jste zvolily vy lidi?
Dovolím si zdánlivě nesouvisející poznámku - Co je v domě, není pro mě.

Zadaná slečna, byť fyzicky přitažlivá, je tabu vůbec - a u té druhé si dobře rozmyslete, jak by případně probíhalo vaše další potkávání v práci, kdybyste to "zkusil" a neklaplo to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]