Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Platnost platební karty

Od: nika* odpovědí: 10 změna:

Ahoj, chtěla jsem se zeptat zda někdo neví, jestli mi pošlou novou platební kartu, když mi končí platnost teď v září, nebo jestli se mám ozvat, aby ji poslali? U každé banky je to jinak. Já mám účet u Ery Poštovní spořitelny. Neví někdo? :)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cicky
hodnocení

2x

Je pro vás opravdu tak těžké nahlédnout do smlouvy ke zřízení účtu a vydání karty? V této smlouvě to máte vše podrobně popsáno.

slavo*
hodnocení

1x

Já bych se zeptal na pobočce.

hodnocení

0x

U KB mi chodí automaticky někdy v průběhu (cca v polovině) posledního měsíce.

Česká spořitelna posílá měsíc předem dopis k vyzvednutí.

karta
hodnocení

0x

Svého času mi ji z Poštovní spořitelny posílali automaticky cca měsíc před končící platností. Nyní už jsem u jiné banky. Nemůžete se podívat do jejich obchodních podmínek? Nebo nemáte cestu na poštu /kolem pošty/?

nika*
hodnocení

Aha, díky. Oni právě nic o tom, jak je to s kartou po platnosti nikde nepíšou. Ale máte pravdu, zkusím se zeptat na poště. ;) Díky

karta

erasvet.cz/...

zde se dočtete potřebné. A nemáte zač. :)

cicky

"karta" vy podle zadané přílohy dokážete s jistotou určit jaký způsob převzetí karty si tazatel sjednal ve smlouvě?

karta

Já ne, ale majitelka platební karty určitě.

hodnocení

0x

Dobrý den. ERA- Poštovní spořitelna jí posílá automaticky. Alespoň ještě loni tomu tak bylo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]