Nejste přihlášen/a.
Dobry den. Chtela bych se zeptat. Moji rodice se me a meho snazi rozhadat. Rikaji o nem ze by me nedokazal uzivit ze mi lze a rikaji ze chci kvuli nemu skoncit se sportem ktery hraju od detstvi.
Ale zase jeho rodice mi rikaji ze ma dostatecny penize na to aby nas 2 dokazal uzivit a ze mi urcite nelze a rika mi to i spousta jeho kamaradu.
Rekl mi ze si me nenecha kvuli mym rodicum vzit a ze az mi bude 18 tak ze si me vezme k sobe.
No a ja bych chtela poradit. Co mam delat popripade jak to mezi rodici a pritelem urovnat
Ale zase jeho rodice mi rikaji ze ma dostatecny penize na to aby nas 2 dokazal uzivit a ze mi urcite nelze a rika mi to i spousta jeho kamaradu.
Rekl mi ze si me nenecha kvuli mym rodicum vzit a ze az mi bude 18 tak ze si me vezme k sobe.
No a ja bych chtela poradit. Co mam delat popripade jak to mezi rodici a pritelem urovnat
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
2x
@sarka - Rekl mi ze si me nenecha kvuli mym rodicum vzit a ze az mi bude 18 tak ze si me vezme k sobe.
Fajn - a uživí vás tak, abyste mohla dostudovat, pokračovat se sportem a podobně? A co znamená "vezme k sobe" - on má vlastní bydlení? Nebo mají vaši rodiče pravdu a přítel vám "lže"?
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]