Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kriticky stav

Od: sarka* odpovědí: 4 změna:
Dobry den. Chtela bych se zeptat. Moji rodice se me a meho snazi rozhadat. Rikaji o nem ze by me nedokazal uzivit ze mi lze a rikaji ze chci kvuli nemu skoncit se sportem ktery hraju od detstvi.
Ale zase jeho rodice mi rikaji ze ma dostatecny penize na to aby nas 2 dokazal uzivit a ze mi urcite nelze a rika mi to i spousta jeho kamaradu.
Rekl mi ze si me nenecha kvuli mym rodicum vzit a ze az mi bude 18 tak ze si me vezme k sobe.
No a ja bych chtela poradit. Co mam delat popripade jak to mezi rodici a pritelem urovnat

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ještě ti není 18? Nevím, jestli je tvůj první, ale vsadil bych se, že nebude poslední. Jsi ve věku, kdy se mají partneři teprve vybírat.

*placni*

hodnocení

2x

@sarka - Rekl mi ze si me nenecha kvuli mym rodicum vzit a ze az mi bude 18 tak ze si me vezme k sobe.
Fajn - a uživí vás tak, abyste mohla dostudovat, pokračovat se sportem a podobně? A co znamená "vezme k sobe" - on má vlastní bydlení? Nebo mají vaši rodiče pravdu a přítel vám "lže"?

hodnocení

2x

A chces kvuli nemu s tim sportem skoncit nebo ne? A dokazal by Te uzivit nebo ne?

bezp
hodnocení

0x

A není on o dost starší a bojuje o tebe,že si tě jako vezme k sobě. Proč by si tě měl brát k sobě,máš přece svůj domov,jsi ještě mladinká. A jak to vidíš ty. Nebo komu věříš více,svým rodičům,které znáš,nebo těm na druhé straně. To se dá těžko posoudit a radit,když vás neznáme.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]