Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak mučit sám sebe

Od: nordgard odpovědí: 6 změna:

mám otázku, jak mučit sám sebe bez nějaké partnerky. díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

janm*
hodnocení

0x

Určitě máte nějaké nápady, nějakou fantazii, jen ale pozor na to, že některé praktiky mohou být krajně nebezpečné ať je provozujete sám nebo s partnerkou, případů kdy jedinec nebo partner/ka při tom přišli o život je po světě myslím dost, čili pozor na to.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, sice jste značně stručný, ale tuším za dotazem nějaké sex. hrátky. Jen Vás varuji před přidušováním (škrcením) - to už pár mužů nepřežilo. Ono je to prý ze začátku příjemné (na erekci), ale potom následuje ztráta vědomí a už tu smyčku nikdo nepovolí (potom se to kulantně vydává za sebevraždu). Zdravím!

hodnocení

0x

Když dáte do googlu něco jako "selfbondage", vypadne na vás několik miliónů návodů a videí.

jentak*
hodnocení

0x

Já přihodím ještě dvě hesla do googlu. A to je spanking, punishment.

liska5
hodnocení

0x

Pro začátek si lehni do kopřiv, pak se projdi po žhavých uhlících, propíchni si ucho ap.

Tvoje starosti bych chtěla mít.

Chůzi po žhavých uhlících jsem dělal. Myslím, že to není to, co chce tazatel (a není to ani nijak nepříjemné :) )

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]