Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč zemřel Elvis Presley

Od: jurij* odpovědí: 8 změna:

dobrý den zájímalo by mě proč zemřel hudební génius 20 století za odpovědi děkuji

doplněno 17.03.13 08:01:

no chci vědět co předcházelo jeho smrti akorát vím že byl tlustej a umřel na infarkt

Proč zemřel Elvis Presley

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

... předcházelo to, že holdoval drogám a přejídal se :). Jinak Elvis Presley patří mezi nejznámější lidi na světě, a tudíž je o něm na netu mraky informací, takže ptát se právě na něj...*haha*

doplněno 17.03.13 08:23:

upřesním - na netu je 79 800 000 odkazů...*smich*

krkovicka*
hodnocení

0x
V jednom dokumentu(tuším že se jmenoval 24hodin před smrti,nějak tak) bylo opravdu zmapování jednoho dne před smrtí Elvise.Umřel sám,v koupelně v hotelovém pokoji.Omdlel a praštil se hlavou o vanu.Našli ho ráno.Měl v sobě prášky a alkohol.Tak jako Jackson,Muk...atd.
krkovicka*
Posledních 24 hodin Elvise Presleyho na uložto.cz tak to skouknete.
martytkac

pošli mi odkaz na stažení o tom dokumentu prosím :)

horkamartinka

Také by mě zajímal odkaz.Nikde jsem to nenašla.Jen jiné osobnosti v pořadu 24 hodin před smrtí,ale on tam není.

ctenar*

Je to na Youtube v anglickem originale: Elvis Presley - The last 24 hours

Na ceskych serverech jsem to v soucasne dobe nenasel.

hodnocení

0x

www.ahaonline.cz/.../elvis-presley-pred-35-lety-ho-prohlasili-za-mrtveh. Doporučuji si to přečíst, ač je článek 3roky starý. O jeho skonu kolují různé zvěsti, ale pravdou je, že byl předávkovaný prášky ve spojitosti s alkoholem a tuhle vražebnou kombinaci to neuneslo jeho srdce.

ctenar*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]