Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dá se opit ze 3 panaku

Od: luluuu odpovědí: 8 změna:
Když budu trochu unavena a hladova a dám to do sebe na hned, s tím, že jsem se opila jen jednou v životě před dvěma měsíci, tak mám šanci se opít z klasických 3 panáku ne?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lululu
hodnocení

Nebo mě spíš zajímá jestli bych se opila z 50ml vodky

72mona3*
hodnocení

0x

Spíš máte šanci, že vám bude blbě. Pít na lačno je hnus.

Definujte "opít se". M.

hodnocení

0x

Pokud jde o 40 kg puberťáka - tak vcelku jistě...

hodnocení

0x

Já tvrdý nepiju, protože si pamatuji, že když jsem kombinoval pivo a tvrdý alkohol, nedopadlo to dobře. Například jsem skončil pod stolem a tak. To byly šílený časy. A těch panáků jsem neměl moc.

Jestli se opiješ z 50ml vodky, tak to přece vyzkoušej :) Na to se nás nemusíš ptát. Nebo jsi jen teoretik?

No, nemyslím si, že by člověk musel vyzkoušet každou kravinu. Nemůžete tušit, jestli tazateli není třeba 15 a tak podobná rada může být trochu mimo.

ladinpraha*

Promon, tazatelce bude teprve 16 a rodiče asi dobře vědí, proč ji nechtějí nechat doma samotnou.

Mnou popsaná zkušenost byla asi když mi bylo ~16. Každý to jednou zkusí ;)

Taky by mě zajímalo, proč by tazatelka měla být unavená... Z čeho? Jako ze tří panáčků? :-D

Ještě tazatelce: Moc to ale nepřeháněj, ať tě ráno nebolí hlava. Opice není příjemná.

iz*
hodnocení

0x

Ze tří panáků ne, ale třemi panáky ano.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]