Nejste přihlášen/a.
Jak poznám instrumentální verzi ruské hymny od instrumentální verze sovětské hymny?
tazatel si prostě svými dotázky připravuje půdu na finální dotaz položený do sekce Vzkazy, přání a stížnosti přímo adminovi "Proč není zavedeno bodování v trollování?" (zjevně aspiruje na top pozici v ní)
dobavím jednu podobnou otázku a jednu odpověď
otázka: jak rozliším instrumentální verzi de facto R-U hymny Zachovej nám Hospodine od poválečné německé a posléze hitlerovské hymny Deutschland, Deutschland über alles, a tu od současné Spolkové republiky?
odpověď: ruskou hymnu Bože cara chraň od sovětské hymny, tj. Internacionály (případně pozdější Hymny Sovětského svazu) poznáte myslím po pár taktech...
Lehce. V oficialnim nahravce hymny SSSR byly pouzite tamburiny a triangly, v oficialni nahravce hymny Ruske federace nikoliv. Oboji je snadno rozpoznatelne. Ruska je navic o 4 sekundy delsi.
@Hafhaf, podle mne máte pravdu. Tazatele za trolling vyhodili od konkurence, tak si našel další oběť.
Záměr napovídají (prozrazují) Vaše dosavadní otázky. (U konkurence jste začínal stejně...)
Ráda se nechám přesvědčit, že jsem se spletla. Prozatím ale vystupujete stejně, jako ten, koho jsem potkala. (I Vaše otázky jsou téměř stejné.)
@LadinPraha »téměř« je jenom »alibi«, protože si ty předchozí nepamatuji doslovně. Ale včera se Jjj reinkarnoval na české i slovenské verze "konkurence". Uvidíme, jak dlouho tam vydrží tentokrát.
PS: Ten návrh od @Satam se samostatnou rubrikou, kterou by si každý mohl odškrtnout, by vůbec nebyl od věci. (–:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.