Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace dvou 1000 l nádrží na vodu-řešení?

Od: jaraz® odpovědí: 6 změna:

Protože se dostáváme do situace,kdy bude voda na zalévání zahrádky problém,chtěl bych k dosavadní nádrži přikoupit ještě jednu,ale mám problém jak je navzájem propojit . Propojit tak,aby se při dešti plnily obě najednou a přepadem tekla voda z jedné do druhé bez použití čerpadla. Budou umístěny v mírném spádu. Nevím,zda se mi to podařilo vysvětlit .

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

zahrada.hyperinzerce.cz/...
benco.cz/...

doplněno 24.08.18 16:38:

Promon - je to sranda, jsem si říkal. Hadicový trn, matice, těsnění a kousek hadice. Každou z těchto blbostí jsem byl nucen koupit v jiném spec.obchodě a vyšlo mě to dráž, než za těch 159,-. *zed*

Tomu říkám byznys skoro čtyři kila za kousek plastu *smich*

hodnocení

0x

Pokud budou nádrže ve stejné výši, stačí pouhé propojení u výpustného kohoutu - spojené nádoby.

Pokud je jedna výš, než druhá, je nejjědnodušší řešení plovákový uzávěr, který zavře přívod do té spodní po jejím naplnění.

hodnocení

mohu je dát i do roviny, ta spodní má nahoře přepad, takže by nehrozilo přetečení . Díky, jdu studovat vzájmené propojení u výpustných kohoutů.

To propojení není nic složitýho, dá se to zbastlit i na koleně, ale lze využít i příslušenství, které zde uváděl kolega, nebo dost věcí k IBC je i tady

plastnadrze.cz/...

rv*
hodnocení

0x

Propojky jsem dělal z polotovarů od číňana, ale je několik velikostí, které u číňana nejsou moc rozlišitelné. aliexpress.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]