Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zvetsit prsa

Od: nickikiki* odpovědí: 3 změna:
Ahoj holky, jsem holka 15 let 175 cm 76 kg, snazim se hubnout. Mam prdsa trojky a jsou mou nejvetsi chloubou.. proto o ne pri hubnuti nechci prijit! nejake rady pro to jak o ne neprijit nebo je pak po zhubnuti ziskat zpet. je to i idky mne a mymu pocitu ale i kvuli tomu ze mam 1 rok pritele a chystame se k sexu, ale na ten se citim tlusta a az zhubnu budu zas bez prsou, ktere on ma fakt rad.. prosim o radu!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Nechte to být. Jestli chcete zhubnout kvůli sexu, abyste byla atraktivnější, tak to je velká chyba. Já jsem starší kus a celé mládí jsem se trápila svými nedokonalostmi a teď si říkám, komu se nelíbí moje prsa nebo zadek, ať si trhne nohou. Neřešte to, jste mladá a mládí je krásné samo o sobě. Vyprdněte se na hubnutí a mějte se ráda tak jak jste.

Sisino, máte pravdu.

hodnocení

1x

Největší prsa mají tlusté holky protože mají nejvíce tuku. Hubnutím a sportováním se tuk spaluje takže logicky budou menší. Ale zase v těhotenství se to zlepší. To že se cítíš tlustá neznamená že tlustá jsi. Je to jen tvůj pocit, který musíš překonat. Jaksi se akceptovat takovou jaká jsi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]