Ahoj holky, jsem holka 15 let 175 cm 76 kg, snazim se hubnout. Mam prdsa trojky a jsou mou nejvetsi chloubou.. proto o ne pri hubnuti nechci prijit! nejake rady pro to jak o ne neprijit nebo je pak po zhubnuti ziskat zpet. je to i idky mne a mymu pocitu ale i kvuli tomu ze mam 1 rok pritele a chystame se k sexu, ale na ten se citim tlusta a az zhubnu budu zas bez prsou, ktere on ma fakt rad.. prosim o radu!
Nechte to být. Jestli chcete zhubnout kvůli sexu, abyste byla atraktivnější, tak to je velká chyba. Já jsem starší kus a celé mládí jsem se trápila svými nedokonalostmi a teď si říkám, komu se nelíbí moje prsa nebo zadek, ať si trhne nohou. Neřešte to, jste mladá a mládí je krásné samo o sobě. Vyprdněte se na hubnutí a mějte se ráda tak jak jste.
Největší prsa mají tlusté holky protože mají nejvíce tuku. Hubnutím a sportováním se tuk spaluje takže logicky budou menší. Ale zase v těhotenství se to zlepší. To že se cítíš tlustá neznamená že tlustá jsi. Je to jen tvůj pocit, který musíš překonat. Jaksi se akceptovat takovou jaká jsi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.