Dnes jsem objednával z Alzy a zjistil jsem, že navýšili poplatek za doručení na pobočku na 45 Kč. To už považuji za slušnou zlodejinu. Alza bohužel těží z dominantního postavení na trhu, může si dělat, co chce a zákazník to zjevně překousne. No u mně to byl poslední nákup, já to neprekousnu.
Docela jste mě pobavil výrokem, že by Alza byla dominantní na trhu, velmi o tom pochybuji. Mnoho lidí které znám, jsou proti Alze nějak zaujatí a mají s nimi nějaký zásadní problém, mě nevyjímaje. Nelíbí se mi jak pracují s čísly, s informacemi obecně, jejich reklamy a celkově jejich podbízivý marketing. Moc rád bych dal facku přes celou hubu nedoukovi, který vymyslel toho zeleného zmetka, který neustále řve z televize.
Tady to je samý znalec, který z eshopu je tedy dominantní na našem trhu? Je to Alza a Mall, ty si novou dovolit zavést poplatek za dovoz na vlastní pobočku a nic se jim nestane.
No, vaše chyba, máte sledovat ty malé fleky na monitoru. Občas to nejsou mušince, ale písmena a čísla, a seřazené dávají gramotným lidem občas i nějakou informaci. A teď vážně. Na Alze nenakupuju už roky, zboží pro soukromou osobu mají v mnoha případech drahé a i ostatní aspekty jejich prodejní strategie mě s.rou. Naopak Mall jsem letos po několika letech jednou využil, a dobrý. Nakupovat pravidelně zde zřejmě nezačnu, ale pokud mi ve srovnávači vyjde jejich nabídka výhodná, například skladová dostupnost v době nákupní špičky za rozumnou cenu, využiju ji. Vy máte taktéž právo nakupovat jinde, netřeba podporovat krám, který vám nevyhovuje. Ale abyste předešel dalšímu rozčarování, seznamte se s cenou, smluvními podmínkami, recenzemi obchodu a pro jistotu i recenzemi výrobku raději předem.
Upozornění od sys milancukrar 24. 08. 2018 14:06:21
Vilíku, prosím, zkuste příště upozornit, sdělit, komentovat bez útočného tónu.Děkuji
Já bych nepřekousnul nakupovat u Alzy, protože nesnáším tu jejich vtíravost. Všude možně na vás vyskakuje ten zelený skřet a už proto se jim vyhýbám. Tak se divím že jste neudělal to samé. Byl jste bejval nemusel řešit tento problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.