Nejste přihlášen/a.
Zdravím, předevčírem jsem se náhodou vyskytl u Potrefené Husy v Praze na Spořilově a dole u pošty stálo malé bílé osobní auto bez označení a vzadu na zadních sedadlech mělo jakési klecoidní přepážky, takové dva zamřížované boxy a v každém z nich seděl kluk. Na první pohled mi nepřipadali nějak postižení. Co jsem to viděl? Rychlá přeprava agresivních bláznů?
Klecové boxy se používají na převoz nebezpečných vězňů, ale v osobáku jsem to ještě neviděl. Většinou to je v dodávkách typu Transporter, nebo Transit, klece jsou i v zadní části vězeňských autobusů. Ale co je ještě divnější - nikdy není dovnitř na ty klece z venku vozidla vidět.
Možná to skutečně byla nějaká akce aktivistů za kdovíco
Na aktivisty bych to neviděl, prostě tam jen tak stálo bez řidiče mezi ostatními, jako kdyby si řidič odběhl na poštu. Zkoumal jsem, kde je okolo Spořilova nějaký diagnosťák, našel jsem nejbližší až pod Thomajerkou a ten by spadal myslím pod jinou poštu. Těm klukům mohlo být tak 15-16. Mno je to záhada
Úplně normální auto, jen ty klece vzadu. Žádná amatérská práce, vypadalo to na profi montáž.
No jo, ale diagnosťák je dnes skoro totéž, jako pionýrský tábor - kdo z něj chce utéct, uteče, mají tam nehorázný veget. Třeba v kontextu tohoto
a podobných případů bylo x - jakmile se někdo na sígra křivě podívá - nedejbůh, pokud ten sígr není z většinové populace, strhne se kolem toho kvílení všemožných aktivistů a podobných darmožráčů.
Takže v této souvislosti si v naší překorektní společnosti nějak neumím představit, že by někdo podobné sígry převážel v klecích. Byť za seb bych s tím rozhodně neměl problém.
možná poslední výkřik zlepšováků Městské policie na odvoz výtržníků na výslech nebo záchytku.Ty by jsi s takovýma případama,často ožralýma nebo zfetovanýma jel vedle v autě,jen s náramky?Často jsou to osoby s nevalnou genetickou výbavou,včetně nepřizpůsobivých občanů,schopných počinů,které by normálního člověka nenapadli
Nepřizpůsobivé převážet v kleci? To by se Šabatová pos*ala a spustila by povyk o xenofobii, rasismu, fašismu atd - určitě jsem ještě něco vynechal.
Nicméně co si budeme lhát - určitě by to nebyl špatný nápad
@promon - To by se Šabatová pos*ala a spustila by povyk
Tak by jí provozovatel mohl nabídnout prohlídku - jako že ta klec odpovídá všem předpisům a normám - ať si to vyzkouší sama - "a sakra, klíček v kanále!"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.