Nejste přihlášen/a.
Můžou to být záda i nervy.Páteř je svinstvo-způsobí i občas špatné vidění a jiné šokující věci,špatně od žaludku,bolesti hlavy,bolesti na hrudníku,hlavně když se přetěžuje nebo špatné držení páteře.Mě pomohl občas Rivotril nebo něco na nervy ale takové věci jsou na předpis a nepřehánět to,je to návykové když se to bere pořád.Jen občas.Nejlepší je začít cviky na záda,protože pak se posílí svaly na zádech a páteř se tak nesesedá a netlačí na plotýnky a tím pádem na nervy v nich.Ale chce to cvičit pořád.Jinak svaly zase ochabnou a zase bude vše po staru
S tímhle problémem jsem se trápila skoro polovinu života. Naštěstí, ve chvíli, kdy se mi toto stalo a já se bála nadechnout, jsem šla kolem ordinace svého lékaře. Doktorka mě ihned vzala a poslouchal velice dlouho a já se děsila, že infarkt. Pak mě položila na břicho a hupla mi na záda. Dvě rány jako z děla a bylo po problému se srdcem. Skříplý nervík, jdoucí k srdci. Od toho okamžiku jsem se přestála bát a když se to stane, pohýbu se a když je problém větší, pověsím se, zády k otevřeným dveřím, na dveře a skrčím nohy. Páteř se váhou těla uvolní a drobné posuny se vrátí na správné místo.
@modry - Dneska jsem nešel do práce protože jsem chtěl pořád zvracet a nic
Řekla bych, že se moc pozorujete a málo věříte výsledkům vyšetření a svému lékaři.
Ten náběh na zvracení může být z celkového stresu (úmrtí v rodině, konec smlouvy), ale taky klidně z toho, že "když mám vstávat do práce jsem naštvaný" - zdá se mi to podobné jako "bolení bříška, hlavičky, nožiček...", když se malému děcku nechce do školky nebo školy. Čímž netvrdím, že ty příznaky nejsou - jen nemusí hned znamenat chorobu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.