Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Srdce ,, Nerv od zad?

Od: modry* odpovědí: 9 změna:
Ahoj
Nedávno jsem byl na neschopence kvůli zádům ! Tak jsem chodil na rehabilitace.
Počase jsem začal cítit píchání nebo svírání na levé straně hrudníku spíše bych řekl v oblastí prsa ! Byl jsem u doktora on řekl skřípnutí nerv! Poslech srdce i EKG změřil a v pořádku ;) jenže stává se mi to každý den ;) v tu chvilku začnu mít strach :( a udělá se mi jakoby navrácení jakoby stě chtěli zvracet a potom jenom třeba brknu a je to dobrý ! Nebo když jdu do práce to samé ;) myslíte že je to stresem? Jen když mám vstávat do práce jsem naštvaný ! ... Ještě něco před pár měsíci mi umřel děda když jsem mu dával první pomoc ( skrz srdce ) může to mít vliv například v psychice? Mockrát vám děkuji za vyslechnutí :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Tohle nikdo neposoudí přes internet.

Váš lékař žádnou příčinu nezjistil. Chcete-li se znovu ujistit, že jste v pořádku, vyžádejte si prostřednictvím své zdravotní pojišťovny konzulatci (hradí pojišťovna) u dalšího lékaře.

modry*
hodnocení

Děkuji za typ ;)

ajag
hodnocení

0x

Můžou to být záda i nervy.Páteř je svinstvo-způsobí i občas špatné vidění a jiné šokující věci,špatně od žaludku,bolesti hlavy,bolesti na hrudníku,hlavně když se přetěžuje nebo špatné držení páteře.Mě pomohl občas Rivotril nebo něco na nervy ale takové věci jsou na předpis a nepřehánět to,je to návykové když se to bere pořád.Jen občas.Nejlepší je začít cviky na záda,protože pak se posílí svaly na zádech a páteř se tak nesesedá a netlačí na plotýnky a tím pádem na nervy v nich.Ale chce to cvičit pořád.Jinak svaly zase ochabnou a zase bude vše po staru

modry*
hodnocení

Děkuji za typ ;)
Promiň zní to vážně divné ! Asi mi už hrabe ;) před chvilkou jsem se probudil ;( měl jsem strašně divný sen ! Že ležím na podlaze v křečí v pravém boku a slyším jakoby srdce jakoby stě jel na kolejích někdy rychleji někdy pomaleji ;) a silnější vmirnejsi bolest ! Myslíte že sny mohou být tak reálné slyšet zvuk srdce nebo vic bolesti? Nebo že se probudíte jakoby stě se cukal a pak dobrý?
Omlouvám se vím že vypadám jako blázen ;) ale bojím se.. Nechce se mi tohle věřit je mi 22 let .
ajag

Možná blbý sen,možná jsou rozházený nervy.Zkus říct doktorce,ať napíše Lexaurin a vzít jeden,jestli to pomůže.Že si měl nervy s dědou i zádama

hodnocení

0x

S tímhle problémem jsem se trápila skoro polovinu života. Naštěstí, ve chvíli, kdy se mi toto stalo a já se bála nadechnout, jsem šla kolem ordinace svého lékaře. Doktorka mě ihned vzala a poslouchal velice dlouho a já se děsila, že infarkt. Pak mě položila na břicho a hupla mi na záda. Dvě rány jako z děla a bylo po problému se srdcem. Skříplý nervík, jdoucí k srdci. :-D Od toho okamžiku jsem se přestála bát a když se to stane, pohýbu se a když je problém větší, pověsím se, zády k otevřeným dveřím, na dveře a skrčím nohy. Páteř se váhou těla uvolní a drobné posuny se vrátí na správné místo. *ua*

modry*
hodnocení

Děkuji za typ :)
Dneska jsem nešel do práce protože jsem chtěl pořád zvracet a nic vždycky je krknu ;) různé koukám po internetu ! A přemýšlím jestli mi tomu nenapomáháji aji ty vedra ;)
V práci podávám fyzickou zátěž je tam hrozné dusno ! K tomu se Ještěd pořádně nevyspim..
A v práci mám k tomu nervy ještě že mi končí smlouva ..

hodnocení

0x

@modry - Dneska jsem nešel do práce protože jsem chtěl pořád zvracet a nic
Řekla bych, že se moc pozorujete a málo věříte výsledkům vyšetření a svému lékaři.

Ten náběh na zvracení může být z celkového stresu (úmrtí v rodině, konec smlouvy), ale taky klidně z toho, že "když mám vstávat do práce jsem naštvaný" - zdá se mi to podobné jako "bolení bříška, hlavičky, nožiček...", když se malému děcku nechce do školky nebo školy. Čímž netvrdím, že ty příznaky nejsou - jen nemusí hned znamenat chorobu.

ajag

Měl jsem také špatně od žaludku po jídle,tak doktor napsal Lexaurin,prý to bylo od pocuchaných nervů.A přešlo to

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]