Ahojky mám menší problém, už od mala mám plochonoží a křivou páteř a dost mě to trápí, ale kdysi jsem přes tyhle obtíže měla krásně ploché břicho..čím jsem starší... tím víc se mi břicho zvláštně tvaruje, mám ho vlnité ( je vypouklé, ale u pupíku je zatažené dovnitř, takže taková vlnka) a takové doslova vystouplé a co teprv, když se najím, to pak vypadám jak balónek navíc jsem houdně široká, ale nemyslím od boku k boku, myslím od pupíku rovnou čarou k zádům. Jím VELMI zdravě a jediným zlozvykem je chodit pozdě spát, ale jinak nic. Nevíte, co by to mohlo být? Ps: dáma na obrázku nejsem já a špeky nemám semtam mi malilinko kouká žebro.
Bylo by dobré, pohledat u strejdy Jůtuba několi cviků na břišní svalstvo i s videem. Ze začátku nepřehánět, ale o to důsledněji cvičit. A hlídat si správný posed u počítače a televize.
Vaše bříško není až tak hrozné, kolem sebe vidím i na mladých děvčatech pořáné "pneumatiky". Máte trošku povolené břišní svaly, ale cviků je fůra, jen pozor při cvičení právě na páteř.
Proč si nezajdete na fyzioterapii? Já mám taky břicho a to cvičím každý den. Tak jako má někdo velký zadek, tak jiný břicho. Ale u vás to s tím břichem nebude tak horký.
Myslím,že to souvisí s vnitřními svaly kolem páteře. Shora dolů drží páteř bránice a dno pánevní Zepředu dozadu jsou to vnitřní břišní svaly a vnitřní zádové. To by chtělo vše posílit. Najdete na internetu. S bránící souvisí správné dýchání.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.