Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vlnité vystouplé břicho

Od: karlasvejd odpovědí: 6 změna:
Ahojky mám menší problém, už od mala mám plochonoží a křivou páteř a dost mě to trápí, ale kdysi jsem přes tyhle obtíže měla krásně ploché břicho..čím jsem starší... tím víc se mi břicho zvláštně tvaruje, mám ho vlnité ( je vypouklé, ale u pupíku je zatažené dovnitř, takže taková vlnka) a takové doslova vystouplé a co teprv, když se najím, to pak vypadám jak balónek :( navíc jsem houdně široká, ale nemyslím od boku k boku, myslím od pupíku rovnou čarou k zádům. Jím VELMI zdravě a jediným zlozvykem je chodit pozdě spát, ale jinak nic. Nevíte, co by to mohlo být?
Ps: dáma na obrázku nejsem já a špeky nemám semtam mi malilinko kouká žebro.

Vlnité vystouplé břicho

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Bylo by dobré, pohledat u strejdy Jůtuba několi cviků na břišní svalstvo i s videem. Ze začátku nepřehánět, ale o to důsledněji cvičit. A hlídat si správný posed u počítače a televize.

hodnocení

0x

Vaše bříško není až tak hrozné, kolem sebe vidím i na mladých děvčatech pořáné "pneumatiky". Máte trošku povolené břišní svaly, ale cviků je fůra, jen pozor při cvičení právě na páteř.

hodnocení

0x
Proč si nezajdete na fyzioterapii? Já mám taky břicho a to cvičím každý den. Tak jako má někdo velký zadek, tak jiný břicho. Ale u vás to s tím břichem nebude tak horký.

hodnocení

0x

Prostě nesmíš tolik jíst. Hlavně tučné jídla... Ale můžeš si místo toho dát zeleninu či ovoce to tě nasytí.

margot*
hodnocení

0x
Myslím,že to souvisí s vnitřními svaly kolem páteře.
Shora dolů drží páteř bránice a dno pánevní
Zepředu dozadu jsou to vnitřní břišní svaly a vnitřní zádové.
To by chtělo vše posílit.
Najdete na internetu.
S bránící souvisí správné dýchání.

hodnocení

0x

Za týden se tazatelka nestihla podívat na odpovědi na svou otázku. Řeknu vám novinu, jo? V pondělí začíná škola! *ua*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]