Nejste přihlášen/a.
Potkali jsme se na dovolene s parem.kde manzel jako jedinou tekutinu pil pivo.rano caj a kavu.jinak jen pivo.zadnou vodu.mineralku.nic.tvrdil.ze mu to doporucil lekar pred operaci ledvin a diky tomu se ji vyhnul. Je to tak neuveritelne ze vaham zda tomu verit
12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
vilik*
1x
Dneska je možné všechno.
Znám jednoho, co si sám vyléčil cukrovku.
Já potřebuju vlastnit řidičské oprávnění a tak je mi tato léčba naštěstí nedostupná, ale věřím, že minimálně na ledviny bude stejně fungovat voda, která je navíc nepoměrně levnější.
Ale třeba má ten pán k podpoření celodenní opičky i jiný důvod, neviděl jsem jeho ženu ani tchyni...
Znám jednoho, co si sám vyléčil cukrovku.
Já potřebuju vlastnit řidičské oprávnění a tak je mi tato léčba naštěstí nedostupná, ale věřím, že minimálně na ledviny bude stejně fungovat voda, která je navíc nepoměrně levnější.
Ale třeba má ten pán k podpoření celodenní opičky i jiný důvod, neviděl jsem jeho ženu ani tchyni...
0x
Kdyby pán pil celý den vodu a minerálku a nedal si ani jedno pivo, bylo by to pro vás stejně "neuvěřitelné"?
alice*
Piti vody je normalni.ale nepit ji vubec to si nedovedu predstavit.spis me jeste zarazi,ze to funguje.
0x
@alice - Piti vody je normalni.ale nepit ji vubec to si nedovedu predstavit.
Pro vás - pán si třeba zas nedovede představit nepít pivo
- a "lékař doporučil" zní líp, ne?
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]