Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Piti piva

Od: alice* odpovědí: 12 změna:
Potkali jsme se na dovolene s parem.kde manzel jako jedinou tekutinu pil pivo.rano caj a kavu.jinak jen pivo.zadnou vodu.mineralku.nic.tvrdil.ze mu to doporucil lekar pred operaci ledvin a diky tomu se ji vyhnul. Je to tak neuveritelne ze vaham zda tomu verit

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilik*
hodnocení

1x
Dneska je možné všechno.
Znám jednoho, co si sám vyléčil cukrovku.
Já potřebuju vlastnit řidičské oprávnění a tak je mi tato léčba naštěstí nedostupná, ale věřím, že minimálně na ledviny bude stejně fungovat voda, která je navíc nepoměrně levnější.
Ale třeba má ten pán k podpoření celodenní opičky i jiný důvod, neviděl jsem jeho ženu ani tchyni...
alice*
hodnocení

Prekvapilo me ze ani jeden den nebyl opily,fungoval normalne, rozum mi to nebere

hodnocení

0x

Doporučuje se před spaním dát si jednu Plzeň, ale chlemstat to celý den určitě není na ledviny lék. I když možná vhodnější, než přeslazené barvené limonády.

hodnocení

0x

Alice, řiďte se svým rozumem a neřešte něčí způsob života. ;) Krásnou dovolenou vám přeji z celého srdce.

hodnocení

0x

Kdyby pán pil celý den vodu a minerálku a nedal si ani jedno pivo, bylo by to pro vás stejně "neuvěřitelné"?

alice*
hodnocení

Piti vody je normalni.ale nepit ji vubec to si nedovedu predstavit.spis me jeste zarazi,ze to funguje.

Teeď se pořád doporučuje pít. Moje máma vyplila za den 3 kafe, 4dc vína, vodu prakticky nepila a byla zdravá.

hodnocení

0x

@alice - Piti vody je normalni.ale nepit ji vubec to si nedovedu predstavit.
Pro vás - pán si třeba zas nedovede představit nepít pivo *smich* - a "lékař doporučil" zní líp, ne?

ladinpraha*
hodnocení

0x

Proč neuvěřitelné, každý jsme přece jiný. Já pivo nepiji, ale čistou vodu taky ne. V té se můžu utopit, ale žízeň mi nezažene. Jenom mi bude těžko od žaludku. A jestli tomu věříš nebo ne, to je jen a jen na tobě.

ajad
hodnocení

0x

*blee*je to notorik a jen se vymlouvá na lékaře.Věkem se buď uchlastá nebo skončí na léčení

rv*
hodnocení

0x
Pivo je skoro samá voda, tak když bude brát nealko, tak proč ne.

asd1
hodnocení

0x

Pivo na ledviny je fakt (nejlíp Plzeň), ale jen pivo je asi už moc... To je ovšem jeho problém a volba. Ale rozhodně to není neuvěřitelné..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]