Nejste přihlášen/a.
Tak za socíku to bylo docela tradicí, čekalo se i déle.
Ovšem dnes, kdy je autosalon na každém rohu skutečně nechápu, proč je nutné čekat čtyři měsíce. Kdyby se jednalo o nějaký speciál, nebo jinak vyjímečné auto, ale, proboha, proč čekat takovou dobu na něco takového, jako je Fabia?
Nejsem odpůrce Škody, ale ani takový obdivovatel koncernovek, abych tohle podstupoval. kvůli takovému autu? Otočil byc hse na patě a koupil si jinou značku.
Je to o přístupu k věci. Domů jsem nikdy nový auto nekupoval - ne že by na něj nebyly love, ale přijde mi to jako ekonomický provar, koupit něco, co už zítra ztratí nějakých 10% ceny. Ale to není předmětem dotazu.
Služebáky si vybírám sám, pochopitelně nové. Podobný přístup jako k Vám na mě zkoušeli u VW - vyhlídl jsem si Caddy, výbavu jsem chtěl vskutku podivnou - rádio, klimu, mlhovky a pípáky vzadu. Taky přišli s nějakým nesmyslným termínem, tak jsem šel k Peugeotům, okoukl jsem co mají, vybral si předváděčku s ještě lepší výbavou (aut.klima, rádio, pípáky dokola, senzory na stírání, senzory na světla, mlhovky, světla do zatáčky a spoustu dalších blbostí. Cena lepší než u Caddy a auto bylo hned. Jenže pro mě je auto pracovní nástroj a jako takový to chápu, prostě věc, která mě doveze z bodu A do bodu B. Takže barva, mě nezajímá, výbava mi stačí na levelu klima + rádio + co je navíc je příjemný bonus, ale nen nezbytné. Prostě na běžné auto mi nepřijde běžné čekat...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.