Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Album cover

Od: getlow odpovědí: 17 změna:

Příjde vám tento cover nového alba zajímavý?

Album cover

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

still10k*
hodnocení

2x

Je to moc chudé. Bude tam ještě text?
Proč je ten chlapík takovej pokérovanej špinďoura? To je záměr?

getlow
hodnocení

Zřejmě je to jeho identita a chce se takto prezentovat. Takto je to už vydané a žádný text tam právě nemají.

still10k*
Pokud to ma symbolizovat uzavrenost a touhu po svobode, tak dobry. V tom pripade ten bily prazdny prostor ma svuj vyznam.
getlow
hodnocení

Asi ano. To by i vysvětlovalo ty bosé nohy, které také zřejmě symbolizují svobodu a volnost. Spíš mě udivilo, že se známý rapper nechá vyfotit bosý i bez ponožek na obal svého alba...

hodnocení

2x

@getlow - To by i vysvětlovalo ty bosé nohy, které také zřejmě symbolizují svobodu a volnost.
V tom případě bych byla svobodná a volná jako hejno ptáků - bosa chodím kde to jen jde *smich*

Jinak ten pán spíše než svobodně a volně na mě působí jako opilec zapomenutý ve výtahu ;)

getlow
hodnocení

Zapomenutý opilec, který si zapomněl boty... *smich*

grab
hodnocení

0x
Ujde. Akorát nevim, proč je ten chlápek bosej...
getlow
hodnocení

To je právě na tom podle mě to zajímavé...

iz*
hodnocení

0x

Ne, obal alba mi zajímavý nepřijde → po obsahové ani grafické stránce. Zdá se, že někteří lidé zřejmě nemají zaujmout čím jiným než tetováním a bosými špinavými nohami... (((-:

getlow
hodnocení

Myslím, že se těma nohama snaží něco vyjádřit. Jinak tetování je u spousty umělců, obzvlášť rapperů, myslím zcela normální věc.

hodnocení

0x

Mi bosé nohy nevadí. Mě dráždí prostor v okénku nebo co to je. Nebe? Hladina? Potápějící se loď? *alene*

doplněno 23.08.18 11:04:

Fakt! Při troše fantazie by to mohlo být okénko v letadle. Ale mi to nepřijde. V letadle bylo šampaňské a kaviár. Já se na okénko moc nedívala, bála jsem se, že se poliju tím šampíkem. *smich2*

jofa*

babkazov Vypadá to jako víko od rakve s výhledem. Jen ho šoupnot dovnítř a zavřít. .

still10k*

Okénko v letadle, takže nebe *andel* Jste ještě neletěli letadlem?

@still10k - Jste ještě neletěli letadlem?

Takhle tedy ne *smich*

still10k*
23.08.18 09:46
*smich*
getlow
hodnocení

Mně bosé nohy vadí, ale z jiného důvodu. Jednou jsem takhle bosý v letadle na tři hodiny usnul a vzniklo z toho pěkné nachlazení díky jejich klimatizaci... *smich*

72mona3*
hodnocení

0x

Zajímavý? Ano. Líbí se mi? Ne.

Pokud bych měla hledat nějaké sdělení, vidím toto: slušně oblečený mrtvý bosý chlápek letí do nebe... M.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]