Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kvalitní párky - doporučení

Od: aja1946® odpovědí: 7 změna:

Nevím, zda to admin uzná. Neptám se, nechci radu, spíše chci poradit ostatním. Párky jsem přestala kupovat, protože jsou nekvalitní. I ty, co se uvádí vysoké % masa, mají občas tvrdou, mnohdy tvrdý obal, nevím, jak se to řekne, když nejde o střívko, nebo z nich vyteče spousta tuku a o chuti nemluvím. Včera jsem neodolala a koupila Debrecínské párky, výrobce ,Prantl Žirovnice a musím říci, že jsou to zatím nejlepší párky, které jsem jedla, trochu pikantní,křupové a voda po ohřátí byla čistá. Budu ráda,když někomu budou taky chutna.´t.

Vychvalované párky od Babiše z Kosteleckých uzenin např. v testech propadly.

A dle mých zkušeností i s ostatními potravinami - ne všem co má Klasu, je opravdu nejlepší.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

72mona3*
hodnocení

2x

Já se přiznám, že párky moc nekupuji, takže přehled nemám. Ale občas si koupím v Lidlu Štrasburské párky. Ty mi chutnají. M.

chachn
hodnocení

0x

ja tedy musim vychvalit uzeniny i maso z globusu, at videnske, tak i debrecinske parky jsou velmi chutne, nikdy zadny problem, maso nikdy neni citit po starem zvireti a to same plati o reznictvi chodura, nevim jak je rozlezle po republice

id
hodnocení

0x

Neplánovaně jsem potřebovala pro 10 lidí (včetně dětí) něco na opékání.Poprvé k nám dovezli Opavské klobásky s 90% podílem masa. Chuť vynikající, všichni si mysleli, že jsou vyrobeny u nás u soukromého řezníka, že tak dobré klobásky neznají.

72mona3*

Zeptám se, nemyslíte Bivojovu klobásu? Ty jsou Opavské a jsou vynikající.

hodnocení

0x

Jj párky nemusím,takže tyto neznám ale pár výrobků ano a tyto jsou lepší než zbytek na pultech,srovnatelné s kvalitou co si dělali řezníci v Maso Planá pro sebe do "deputátu"(špekáčky). Ale to od tohoto výrobce není vše-má dobré jednání s lidmi-zaměstnanci a platí docela dobře.

hodnocení

0x

Před léty jsem měl rád kvalitní Vídeňské párky, ale to byla úplně jiná kvalita než co se vyrábí dnes. Jedním slovem je to podvod. Pod stejným názvem se vyrábí takové blafy, že to je až neuvěřitelné. Kvalitní vídeňský párek jsem kdysi poznal podle světlé barvy, tenčího střívka, které se nenafouklo během varu a hlavně neprasklo, když jsem ho vařil na slabý plamen. Nakonec chuť byla vynijakéící šťavnatá. Ale už se to dnes asi nedá zehnat, nikde nemají a v prodejnách často mění dodavatele, čímž to celé jen zamotávají a zákazníky jako já to odrazuje od nákupu. Pro mě je dnes párek tabu, protože je v tom spousta chrupavek, barviv, zahušťovadel a dochucovatel, že už to dnes prakticky nemá cenu.

nikdo*
hodnocení

0x

Kdyby jste měli někdy cestu přes Kněžmost, tak navštivte řeznictví pana Bejra. Jeho heslo mu visí nade dvěřmi: "Tady vás připraví o peníze váš jazyk a váš nos." Tak bacha, ať tam nenecháte všechny peníze. :)

Tady to je: 50.4885133N, 15.0388936E

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]