Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak napsat inzerát?

Od: jirizu odpovědí: 5 změna:

Ahoj, zaregistroval jsem se na seznamce Štěstí. A vůbec nevím jaký si mám napsat inzerát, abych nějakou zaujal. Je mi 34 a ještě nemám žádné zkušenosti se ženami, a k tomu ještě koktám, jsem stydlivý a nesmělý. Mám tohle napsat do inzerátu? Vůbec to se ženami neumím.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

inzerat
hodnocení

7x

Jsem 34 letý muž, stydlivý, nesmělý s vadou řeči, se zájmem o xxxxxxxxxxxxx, z okresu xxxxxxx. Hledám fajn dívku, slečnu, paní k dopisování a pokud nezůstane jen u dopisování, budu rád.

jezevec*
hodnocení

0x

Napsal bych "hledám dolík pro svůj kolík". Nebo "hledám statného bobra pro mého silného obra".
A pokud nechceš být vtipnej, napiš "hledám skromnou ženu, která mi podá pomůže nějak naložit s dvacetimilionovou výhrou."
Jestli nezabere ani tohle, pak ti není přáno ženu potkat... Ale držím palce!

chachn
hodnocení

0x

co vas bavi? v cem jste dobry?

na stesti si muzete dosti detailne vyplnit profil jak tabulkove, tak i vlastnim textem. v inzeratu si pak urcite nevymyslejte a nebojte se vyfiltrovat si zeny z vaseho okoli (vek, deti, vzdelani,.. tech filtru je tam dostatek) a oslovit je (doporucuji procist jeji profil a konkretne kazde jedne odpovedet originalne, v zadnem pripade nepouzivejte metodu ctrl c - ctrl v) a vzhledem k vasim zkusenostem nebudte vybiravy a kdyz to pujde, sejdete se osobne, casem se otrkate (odmitnuti prejdete mavnutim ruky a nehloubejte nad tim, jen vas to zaseka takovym zpusobem, ze pak budete kazde zene smrdet)

a nebojte se, je velka hromada zen, ktera je na tom se sebevedomim podobne jako vy, prahnou po hodnym chlapovi a nesmelost ci koktani pro ne neni zadny problem. ovsem i vy musite byt dosti tolerantni a necekat na modelku

hodnocení

0x

Vůbec žádný inzerát nepotřebuješ, stejně se ti žádná neozve. Zbytečně plýtváš časem. Doporučuju spíš seznamka.cz

Do inzerátu napište jak vypadáte, jakou máte povahu, hlavně koníčky a jestli jste sportovně aktivní. Jestli chodíte do společnosti. Jestli jste podnikatel, tak se taky zmiňte. Napište kolik máte volného času a jak byste si představoval trávení volnéího času nebo jestli máte rád děti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]