Byla jsem v posilovně na jezdícím pásu. Měla jsem ručník. V šatně, než jsem šla do sprchy, jsem zjistila, že ho nemám a nechala ho v posilovně. Tak jsem si řekla, že si ho vezmu,až půjdu zpátky. Za čtvrt hodiny jsem pro něj šla a nebyl tam. Prohledala jsem posilovnu i záchod a pak znovu šatnu. Pak jsem šla do recepce se zeptat, jestli ho tam někdo nedal a nedal. Jak někdo mohl vzít zpocený malý ručník, mi hlava nebere. Navíc tam nebylo moc lidí. Je to záhada. Zítra tam ještě zavolám. Stalo se někomu něco podobného? Hezký den. doplněno 19.08.18 12:59: Ručník se našel. Někde ho našli. Nevedela slečna kde. Asi na panském záchodě nebo satne, protože akorát tam jsem ho nehledala. doplněno 19.08.18 14:35: Mám radost, že tato událost dobře dopadla . Děkuju za příspěvky.
Zrovna včera jsem viděla frotera ve frontě na zmrzlinu. Otíral se o ženu před ním a pak odešel. O zmrzlinu mu nešlo. Stál přede mnou, tak jsem to viděla. Já nadělám kvůli froté ručníku.
Dnes se krade všechno, i zpocený ručník,prostě ho vypere. Ale také je možné,že ho někdo jenom vzal ze země a zavěsil ho na něco, s tím,že ho tam jeho majitel najde.
Akorát odcházel stejně jako já a cvičil mladý kluk. Jinak nikdo. Ostatní přišli po mě a cvičili tam. Pak bylo ještě zvláštní to, že někdo otevřel prudce dveře od šatny, zrovna když jsem vycházela ze sprchy, ale hned ty dveře zavřel. To jsem slyšela. Dám si příště pozor.
Jednou jsme přijeli z dovolené a při vybalování jsem mela v kufru jejich ručník /co dávají na pokoje/. Polilo mne horko a hned jsem tam zavolala a nakonec jsme se tomu s majitelkou zasmáli s tím, že ho za rok přivezu. Takže je možné všechno, pak tu jsou ti skřítci, kteří nám schovávají věci a vrátí nám je, až když je přestaneme hledat.
Mně ho ale neměl kdo sbalit jako omylem. Bylo nas pár lidí v posilovně. Ja měla ten ručník na stole. Nikdo jiný ho tam neměl. Ten kluk, co odcházel po mě, cvičil trochu jinde. Měla jsem proužkovaný ručník.
Ještě mne napadá, mohl ho čajznout nějaký fetišista, co je úchylný na ručníky. Asi bych se se ztrátou smířila, jednou bych nevečeřea a za ušetřené peníze koupila nový.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.