Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Značka na chodníku

Od: petula00* odpovědí: 9 změna:

Zdravím.Na cyklo stezce v Č.B. je vyznačena (nastříkána)takováto značka na zemi.Co představuje si dovedu představit,ale proč tam je mi nějak nedochází.Co si myslíte vy?

Značka na chodníku

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

0x

*smich* to je dobré. Buď je po cestě nevěstinec, nebo to značí, že je cesta tak rozpálená, že dámy by si měly sundat spodní prádlo. A já jsem v létě pro.

doplněno 16.08.18 19:42:

Ta ryba mě také zaujala, ale nechtěl jsem komentovat rybu co má uši jako králík.

hodnocení

0x

Aby to nebylo varování pro unavené cyklisty *smich* - i když to by byla spíš trojúhelníková, ne?

gybx
hodnocení

0x

Zajímavé, že význam té ryby vedle tě nezajímá :) . A to je přesně ono, účel je upoutat pozornost a vzbudit zvědavost. Za "neumělecký" dojem, zapříčiněný zejména použitím šablony hodnotím dílo třemi body z 10.

hodnocení

0x

No, v každém případě je lepší, když se blbouni, kteří mají nutkání vymýšlet hovadiny, realizují takhle, než když třeba sprejují po vagonech na dráze.

chachn
hodnocení

0x

vypada to jako smutnej tuleň

hodnocení

0x

No pozor, jen aby to nebylo nějaké zásadní umělecké dílo epochálního významu.

Třeba něco jako tohle :

brno.idnes.cz/...

znacka
hodnocení

0x

Myslím, že jde o nasměrování příznivců naturismu na břehu řeky Malše v Č.Budějovicích /pokud tam ještě vůbec existuje/. Proto ten obrázek s rybou v řece a svlékající se postavu. Ta ryba na obrázku nemá uši, jen jsou to dost nepovedeně nakresleny prsní ploutve. *smich*

pecka*
hodnocení

0x

:D:D:D:D tak to je super

petula00*
hodnocení

Jde o stezku/chodník u řeky Vltava ve čtvrti Rožnov u tenis.kurtůTJ Meteor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]