Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevím jakou si vybrat práci

Od: wotsar odpovědí: 7 změna:

Zdravím, letos jsem vystudoval střední průmyslovou školu, v oboru mechanik seřizovač s maturitou, jenže tento obor mě přestal bavit, jelikož v praxi je oborvsky nátočná na technikcé myšlení, matematiku a programování strojů: Tohle mi dělalo problém už ve škole a jsem rád že jsem vůbec odmaturoval, problém je v tom že mě nebaví se pořád učit něco nového, nejraději bych si našel nějakou stereotypní, jednotvárnou práci, kterou bych zvládal a nebyl v chaosu, jako v současné práci, ve které musím zvládat více věcí najednou. Vím, že je taková práce dobře placená, ale mi by prostě vyhovovala jednoduchá práce, ve které dělám jednu a tu samou věc a nad ničím neuvažoval. Pokud máte nějaké rady nebo tipy, budu velmi rád za odpověď. :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

slehacka*
hodnocení

2x

Já ti poradím. Vůbec to neřeš, jsi mladý, neopotřebovaný. Takže pro začátek "někam vlez", nauč se vydělávat a pomalu se rozkoukávej. Možná, dívej se zkušenějším na ruce. Vždy můžeš skončit a vždy jinde začít.

iz*
hodnocení

0x

Podívejte se na Portál MPSV, na pracovní portály (např. Jobs.cz, Prace.cz, Monster.cz, ...), do Annonce → všude se můžete zaregistrovat a bezplatně inzerovat.

Případně zkuste lokální noviny.

Ale poradila bych nespěchat. V novém místě jste teprve krátce, podle mne je šance, že si ještě zvyknete. A učit se něco nového budete muset všude.

hranato
hodnocení

0x

Umývač oken. Trutnov a další místa v okrese Hradec Králové. Chceš kontakt. Před pár dny jsem nabídku dostal od známého, který mi chtěl jako majitel úklidové firmy podat pomocnou ruku v mé současné složité životní situaci a potřebuje na tu práci chlapa. S díky jsem odmítnul, já to mám narozdíl od tebe úplně obráceně. Jeblo by mi z té jednotvárnosti.

Trutnov a další místa v okrese Hradec Králové. To zní jako Praha a další moravská města *smich*.

prace
hodnocení

0x

Najdi si fabriku na 3směnný provoz a stoupni si k pásu. Opravdu zaručeně jednotvárná práce. Odhaduji, že tam vydržíš max 14 dní.

nikdo*
hodnocení

0x

Na linku do automobilky s tebou. 7,5 hodiny monotónní práce denně. Po práci nemusíš na nic myslet. Dalších 16 hodin, je jen tvých.

chachn
hodnocení

0x
Proc chces praci pro dementy? Abys mohl nezrizene hulit a mohl mit i pri praci vygumovanou hlavu? Zakrnis, zbouchnes nejakou vylizanou zenskou a zbytek zivota budes nestastnej.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]