Nejste přihlášen/a.
Zdravím, letos jsem vystudoval střední průmyslovou školu, v oboru mechanik seřizovač s maturitou, jenže tento obor mě přestal bavit, jelikož v praxi je oborvsky nátočná na technikcé myšlení, matematiku a programování strojů: Tohle mi dělalo problém už ve škole a jsem rád že jsem vůbec odmaturoval, problém je v tom že mě nebaví se pořád učit něco nového, nejraději bych si našel nějakou stereotypní, jednotvárnou práci, kterou bych zvládal a nebyl v chaosu, jako v současné práci, ve které musím zvládat více věcí najednou. Vím, že je taková práce dobře placená, ale mi by prostě vyhovovala jednoduchá práce, ve které dělám jednu a tu samou věc a nad ničím neuvažoval. Pokud máte nějaké rady nebo tipy, budu velmi rád za odpověď.
Podívejte se na Portál MPSV, na pracovní portály (např. Jobs.cz, Prace.cz, Monster.cz, ...), do Annonce → všude se můžete zaregistrovat a bezplatně inzerovat.
Případně zkuste lokální noviny.
Ale poradila bych nespěchat. V novém místě jste teprve krátce, podle mne je šance, že si ještě zvyknete. A učit se něco nového budete muset všude.
Umývač oken. Trutnov a další místa v okrese Hradec Králové. Chceš kontakt. Před pár dny jsem nabídku dostal od známého, který mi chtěl jako majitel úklidové firmy podat pomocnou ruku v mé současné složité životní situaci a potřebuje na tu práci chlapa. S díky jsem odmítnul, já to mám narozdíl od tebe úplně obráceně. Jeblo by mi z té jednotvárnosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.