Nejste přihlášen/a.
@montylexx - Nedokážu se rozhodnout jestli ten vstah ukončit at neublížím jejich vstahu,nebo bojovat o ni.
Nezapomeňte při tom rozhodování brát v úvahu, že ta vaše "idylka" - pokud ji uskutečníte - bude mít za následek dva dospělé a čtyři děti, pro které to "začátek něčeho krásného" velmi pravděpodobně nebude.
montylexx
Nezoufejte, vše má rub i líc, člověk si vždycky myslí že ten nový vztah bude lepší ale často později zjistí že je to stejné někdy i horší a tak v nové naději stále hledá a hledá střídá a střídá a co z toho...často nic. (a bolesti hlavy ) Taky je dobré vzít v úvahu že vždycky si nakonec budete muset vybrat jen jednu ženu a vždycky může přijít "lepší" do níž se zamilujete, kdyby člověk vystřídal tisíce vztahů pak vždycky ten tisícíprvý může být "ten pravý" ...Znáte ty lidi co jsou čtyřikrát ženatí a po čtvrté si vezmou zase tu první?
Ten začátek je určitě výbuch Supernovy, ale co pak? To řešení dětí, majetku a do toho ten běžný každodenní život s tou druhou. Už tu nebude ta exkluzivita romantiky jenom ve dvou. . Budete se znovu přizpůsobovat chodu nové domácnosti a budete zjišťovat, že to zas není idyla. Vždyť ona bude mít své děti u sebe. Jak Vás přijmou? Budete je spolu vychovávat, vozit je do kroužků, učit je...a jim bude chybět jejich otec. Vám se bude po Vašich stýskat. Na ně Vám vyměří 1x za 14 dní a výživné. A všechny děti to zpravidla nějak trvale poznamená. Nespěchejte, zvažte, než cokoliv uděláte. Každopádně o svém novém vztahu nikomu neříkejte. A vžijte se do Vaší paní. Taky jste si ji bral z lásky. Brzo bude něco tušit, protože Vás zná. Stejně to bude na druhé straně.
Nevím,jakou jinou radu jste chtěl slyšet. Tak si vycouvejte z vašeho vztahu. Ale asi si nemůžete myslet ,že vám bude někdo schvalovat a doporučovat aby jste kvůli sebe narušil jiný funkční vztah . Vašich dětí je vám líto a co dětí té paní a pána,těch by vám líto nebylo?
@montylexx - uz deset let řeším problémy v manželství ale ma žena nic resit nechce
Můžu se zeptat jaké problémy máte a jak je řešíte? Dočetla jsem se jen, že váš "vstáh je takovej o ničem" a že sex máte méně často, než byste si přál.
Takže to skoro vypadá, že jste potkal jinou paní, která vám ten sex dopřeje - a myslíte si, že jste se zamiloval. Jo, tak to ze začátku bývá často - nové zážitky, žádné starosti, žádné běžné "provozní záležitosti", jen vy dva a vaše "láska".
Zkuste si představit třeba jen takovou "banální" leč nevyhnutelnou záležitost jako "moje děti tvoje děti" - co budete dělat, když jedny nebo druhé nového partnera svého rodiče nepřijmou?
Ona je vdaná pres 20let její vstah je v pořádku jen se zamilovala
Ten, jehož "vstah je v pořádku", se sice může zamilovat - ale většinou to tím taky skončí.
Jsem smutná z toho, že Ti musím říct sbohem.Možná je to na chvíli možná napořád.Při vzpomínkách na první setkání a trávení času s Tebou to bude bolestivé nejen pro tebe, ale i pro mě.Jsem ale strašně šťastná, že jsem potkala takového člověka jako jsi ty.Neuvěřitelně zamilováného, lásky plného, tajemného,romantického který dokáže probudit člověka do života.Nechci se s Tebou loučit, chtěla bych abys byl mým učitelem bojovat se životem.Mým přítelem na kterého se mohu vždy spolehnout.Nebo spíš kamarádem.Nechci aby si byl smutný.Zavzpomínej si na časy se svoji vyvolenou, se zrozením svých dcer, neházej to za hlavu.Prohlédni si staré fotografie, na kterých jste šťastně zamilovaní.Ten plamínek tam musí ještě být, zkus ho rozpálit v plamen.Třeba to bude běh na dlouhou trať ale vítězství dosahujeme vytrvalostí ne silou.Dej tomu ještě čas.Žena je mladá, v práci se nadře a doma už nemá tolik sil.Měli by jste si sami užít nějakou dovolenou bez dětí, popovídat si o Vašem vztahu aby jste věděli na čem jste.A jestli to nejde ústně tak ji to napiš.Ty přece nejsi žádná bačkora ty to dáš.Monty promiň, držím palečky.Mám Tě ráda J.
Víte, jaký je problém dnešních lidí, potažmo společnosti? Že se všechno řeší jen z krátkodobého hlediska - viz třeba reklamy na půjčky - splňte si své sny - a kdo to ku...a bude splácet? Takže vy to máte zrovna tak - teď je vše báječné, doma mi nikdo nerozumí a co takhle za dvacet třicet let? Ten váš nový objev je patrně stará bába, když je tak dlouho vdaná a dokonale vás zblbla. Ona se chce bavit a vy jste se zamiloval. Kdyby místo vás přišel do práce nějaký Béďa Novák, tak udělá to samé. Ukončete to, s manželkou se snažte nějak domluvit a pamatujte, že naše největší kraviny nejvíc pocítí děti a dají to člověku sežrat až po letech, kdy se to často nejméně čeká.
Monty, ale Vaše dcery, za které máte odpovědnost, přece nemohou za to, že "je Váš vztah o ničem"... to je výsledek "práce" Vás dospělých. Obou → nejen manželky, na kterou se to pokoušíte "shodit".
@montylexx - hlupak jsem ja protoze se nesnažím zachránit manželství rozbijim rodinu ubližuju dětem.Proste krisa.
Jak pohodlné je stavět se do pozice oběti, které není přána ani ta špetka lásky...
Ona + 2, to je to, co byste získal. Uvědomil jste si, že jste se zamiloval do ženy, jakou vidíte na veřejnosti. Nevíte jaká bude v každodenním "provozu". Nevíte, jak vás přijmou její děti. Ne na vycházce se zmrzlinou, ale ve chvílích, kdy se budete míjet na záchodě a v koupelně, když se budete milovat za tenkou zdí. Když budete mít připomínky k jejich chování. Vy, který jste rozbil jejich rodinu. Ustojíte to?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.