Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozdílná velikost poprsí

Od: kristyn odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, je mi 17, vím že prsa mi už asi moc neporostou, ale myslíte že je tady nějaká šance že budu mít prsa podobně velká? Dřív jsem to moc neřešila, ale teď mě to trápí čím dál víc. Pro představu přikladám fotku. Mám velký problém například při výběru podprsenky, protože pokud si koupím velikost košíčku menšího prsa, to druhé větší mám pochopitělně moc stlačené nebo jak to říct. Jenže když si koupím košíček na to větší prso, menší mi má zas moc prostoru, není to moc příjemné a také je to docela nevzhledné. Zkoušela jsem i braletky a podprseky bez kostic, ale problém je stále stejný, hlavně se mi často stává, že když se předkloním nebo dělám prostě něco v předklonu tak mi větši prso v podstatě vypadne a látka mi pak dráždí bradavku, což je po chvilce docela bolestivé.

Otázka byla položena už na začátku, myslíte, že mi menší prso ještě doroste? Časem pak asi budu přemýšlet o plastice, ale to je zatím jen vzdálená budoucnost.

Děkuji za jakékoliv odpovědi.

Kristýna

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iv®
hodnocení

4x
Možná trochu snad. Ale spíše ten rozdíl bude stále viditelný.. také to tak mám...a věřte zvyknete si.. přijde mateřství.. kojení prsa se změní... A nebudete řešit tuhle asymetrii. A pokud ano, plastika dokáže divy. Klidně Vám prso vymodelují dle Vašich představ.

chachn
hodnocení

0x

urcite kupujte prsenky podle vetsiho prsa a mensimu kupte "vlozku". a zajdete k lekari, ten vas nasmeruje, ci poradi. a nebudte nestastna, mate je krasny *hi*

hodnocení

0x
Teda já se nasmala. Omlouvám se, ale to nešlo se nesmat. Lituji Vás. Na vašem místě bych uvažovala o plastice. Jestli se to časem srovná, netuším. Neměla jsem s tím problem. Ale nějak si nedovedu představit, že by to pomaleji rostoucí prso se snažilo dohonit to rychleji rostoucí. Škoda, že vám asi pojišťovna část neproplaci. Je drahá ta plastika prsou. Třeba se to srovná. Jste ještě mladounka. Ta fotka je kde?
72mona3*

Fotka je smazána, odhalování se zde netrpí.

Vtipné na tom není nic. Každý z nás máme odlišnou půli těla. Nejčastější rozdíl je třeba ve velikosti nohou. Taky vtipné? Já mám rozdíl půl velikosti. Ha ha. M.

Já mám vše stejně velké.
Myslím si, že dokonalé poprsí není vše a dobrého muže s ním nemusíte získat. Štěstí vám to nezaručí.
Muži nekoukaji jen na dokonalé poprsí. Pokud by ano, chtěla byste takového?

hodnocení

0x

Nikdo není na sto procent souměrný, je to normální, když je to moc, tak existují různé možnosti, jek to zaretušovat. Připojuji se k radě, dát pod menší prso vycpávku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]