Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se dostane SMS do telefonu když je vypnut

Od: novak1* odpovědí: 8 změna:

Když mám vypnutý mobilný telefon a nebo mám Sim kartu vybranou z telefonu a nekdo mi v tom čase pošle esemesku a já si zapnu telefon až na druhý den ,jako se tá SMS dostane ke mne a kde byla vtedy když jsem mel telefon vypnutý Ona se prenese do té sim karty i tak když není v telefonu?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Není tam, dostane se tam až mobil zapnete. Do té doby to hlídá mobil odesilatele. Číhá až se zapnete a pak to odešle.

novak1*
hodnocení

Jo,takže je to v jeho mobile a já že kde to bloudí vesmírem a kdyby on mel vypnutý mobil a já zrovna zapnutý tak by to asi od nej nedošlo ke mne.Kdyby já zapnul mobil na druhý den ale on by mel náhodou vypnutý tak by mi asi nic neprišlo?.

mot
mobil odesilatele to nehlida, ten sms odesle a neresi to dal.sms resi sms centrum operatora, ktere se pokousi sms dorucit.

Máte pravdu, tak nějak jsem to myslel, ale blbě napsal.

novak1*
hodnocení

Takže operátor to řeší.Tak to bude asi i u počítačú emaily ,komentáre atd.Napr. jako tato Poradna ,to bude operátor muset nekde skladovat všechno co je tu popsáno na nejakých disketách.

No, diskety to asi zrovna nebudou. Spíše bych to viděl na nějaký datový centrum.
novak1*
hodnocení

A když my operátor už doručí SMS on se to nejak dozví že já jsem ji už prijal a prestane se už snažit mi doručovat tu SMS? Jak to zjistí že už tu SMS mám v mobile?

mot
ano, telefon operatorovi potvrdi prijeti

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]