Nejste přihlášen/a.
Když mám vypnutý mobilný telefon a nebo mám Sim kartu vybranou z telefonu a nekdo mi v tom čase pošle esemesku a já si zapnu telefon až na druhý den ,jako se tá SMS dostane ke mne a kde byla vtedy když jsem mel telefon vypnutý Ona se prenese do té sim karty i tak když není v telefonu?
Není tam, dostane se tam až mobil zapnete. Do té doby to hlídá mobil odesilatele. Číhá až se zapnete a pak to odešle.
Jo,takže je to v jeho mobile a já že kde to bloudí vesmírem a kdyby on mel vypnutý mobil a já zrovna zapnutý tak by to asi od nej nedošlo ke mne.Kdyby já zapnul mobil na druhý den ale on by mel náhodou vypnutý tak by mi asi nic neprišlo?.
Takže operátor to řeší.Tak to bude asi i u počítačú emaily ,komentáre atd.Napr. jako tato Poradna ,to bude operátor muset nekde skladovat všechno co je tu popsáno na nejakých disketách.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.