Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou doménu na psaní blogu si vybrat

Od: ouje odpovědí: 3 změna:
Mám spousta myšlenek a nápadů, se kterými se ráda podělim. Takže jsem se rozhodla založit si blog! Jen nevím jaká domena bude nejlepší. Znám webnode, blog.cz a blogspot. Co myslíte? Kde bude nejvíc návštěvníků? Když jsem byla malá, tak mě blogy strašně bavili, takže mám zkušenosti se všemi třemi (s blogspotem minimální), ale asi bych zkusila blog spot. Jen si nejsem jistá.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Vlastní doména (třeba ouje.cz :) ) stojí kolem 150 Kč ročně. Není to mnoho.

hodnocení

0x

Dobře se dá použít webnode i blogger.com . Oba jsou profesionální. Ten webnode ale má určitá omezení, ale zase je dobré že si z toho lze udělat i profi webovku. Což u bloggeru nejde. Výhoda bloggeru je zase v tom, že tam lze dávat i animace či videa a máte podrobný přehled o návštěvnosti, včetně toho z jaké země ke stránce lidi přistupovali nebo co lidi zadali do vyhledávače když blog hledali. Na blog bych použil blogger a na webovku webnode.

iz*
hodnocení

0x

Z uvedených bych nevybrala ani jednu → všechny mají své dost velké "mouchy".

Vybrala bych si Endoru nebo Wordpress (radím z hlediska funkčnosti). Na návštěvnost prozatím zapomeňte, tu získáte až kvalitním obsahem na systému bez zbytečného balastu.

Nad rámec otázky poradím zopakovat si češtinu → měla byste psát bez chyb.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]