Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny dámy, slečny a holky.
Byla bych moc ráda, kdybyste mi sdělily své zkušenosti, pokud jste vyzkoušely permanentní make-up. Speciálně úpravu obočí. Tady jsem si našla článek o úpravě obočí a následném hojení, tak by mě i zajímalo, jak moc je to bolestivé a jak jste to vnímaly vy. A zkoušely jste třeba i další permanentní úpravy? Docela mě to láká zkusit, ale přiznám se, že mám obavy z bolesti při zákroku, tak budu moc ráda, když mě tu "uklidníte". ) Díky za všechny vaše rady a tipy.
Mám 4 měsíce udělané obočí. Není to nic příjemného, ale dá se to zvládnout bez slziček , za dvě hodiny hotovo. Obočí napřed vám natřou mastičkou na 20 minut, pak jen cítíte, že se něco děje. Jedno obočí jsem si nechala znecitlivět mastí ještě jednou v průběhu tetování. Dnes už nevím, že jsem na tom byla. Je to úžasná změna, jděte do toho.
Osobní zkušenosti nemám, ale na internetu jsem jednou zabrousila na kanál nějaké zahraniční blogerky a ta si stěžovala, že tetování po nějaké době zásadně změnilo barvu a vzhledem k tomu, že nechce chodit s fialovým (? - barvu už si přesně nepamatuji, ale nějaká nepřirozená) obočím, musí si ho stejně přemalovávat.
Osobní zkušenost nemám, ale mám kamarádky, které toto "tetování" mají. Je to vidět na první pohled, že je to nepřirozené. Ale ony mají pocit, že to je v pohodě. Já bych to třeba nechtěla, protože bych si na to nezvykla. Ale v dnešní době, kdy 90% žen má umělé nehty, 20% žen nastavené vlasy, 80% žen umělé řasy, 50% žen umělá prsa, nějaké vytetované obočí je naprosto běžnou záležitostí. nemyslím si, že by bylo nutné nějaké dlouhodobé hojení, když je to uděláno odborně. Alespoň ta děvčata co znám, neměla žádný zdravotní problém. Takže pokud se Vám to líbí, tak si to nechte udělat. Jo a to jsem zapomněla na permanentní úpravy rtů. To už je také dávno docela běžné, tetování kontury v barvě.
A co se týče těch procent, tak to střílím od boku a podle toho, co kolem sebe vidím. Tak aby se nějaký rejpálek neptal, jak jsem k těm přesným procentům přišla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.