Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, koupil jsem si maso naložené v marinádě, bylo zkažené ale myslel jsem že jeto v pohodě tak jsem jeden plátek snědl... mám se něčeho obávat nebo ne?
A proč myslíte, že bylo v marinádě? Protože se to tak dělá. Když už nejde prodat normálně, naloží se, a ještě dva dny prodává. Vy ten fígl neznáte? Obchoďáky moc dobře. Já bych si to nikdy nekoupil.
A k vašemu problému, pokud jste ho dobře opekl, nebo ugriloval, tak se nemusíte čeho bát. Záleží na tom, co snese váš žaludek. A maso nemuselo být zkažené. Kombinace některých koření občas nevoní. Když to nakládá nějaká lama, tak smrdí i čerstvé maso.
Na vašem místě bych to raději vyzvrátil předejdete tak nevolnosti, která může trvat i několik dnů. Maso bych šel reklamovat a případně zavolat hygienu do prodejny. Pomůžete tím chránit ostatní spotřebitele.
@H4ever, zapomněl jste trestní oznámení pro pokus vraždy.
PS: Za diagnostiku přes internet (dnes už podruhé) byste měl dostat nejméně Nobelovku. (((-:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.