Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkažené maso

Od: jacob* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, koupil jsem si maso naložené v marinádě, bylo zkažené ale myslel jsem že jeto v pohodě tak jsem jeden plátek snědl... mám se něčeho obávat nebo ne?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nikdo*
hodnocení

3x

A proč myslíte, že bylo v marinádě? Protože se to tak dělá. Když už nejde prodat normálně, naloží se, a ještě dva dny prodává. Vy ten fígl neznáte? Obchoďáky moc dobře. Já bych si to nikdy nekoupil.

A k vašemu problému, pokud jste ho dobře opekl, nebo ugriloval, tak se nemusíte čeho bát. Záleží na tom, co snese váš žaludek. A maso nemuselo být zkažené. Kombinace některých koření občas nevoní. Když to nakládá nějaká lama, tak smrdí i čerstvé maso.

klariska*
hodnocení

3x

zkazene maso snad poznate uz podle cichu...

hodnocení

2x

Jestli vám od oběda ještě není špatně, pak se téměř jistě už obávat nemusíte.

jaa*
hodnocení

1x

Ale jestli bylo zkažené,měl by jste bolení břicha,průjem,zvracení. Možná,že bylo jenom navinulé,tak to asi přežijete. Zkažené maso by jste asi ani nepolknul,zvedal by se vám žaludek.

rv*
hodnocení

1x

Po tepelné úpravě je pravděpodobně esteticky závadné, ale zdravotně nezávadné.

hodnocení

0x

Jak víte, že bylo zkažené? A zjistil jste to až po tepelné úpravě a snězení? To je nesmysl, zkažené maso je cítit a poznat hned a při tepelné úpravě ještě více, vyloženě smrdí. Takže podle mě nebylo zkažené a nemáte se čeho bát.

hodnocení

0x

Na vašem místě bych to raději vyzvrátil *blee* předejdete tak nevolnosti, která může trvat i několik dnů. Maso bych šel reklamovat a případně zavolat hygienu do prodejny. Pomůžete tím chránit ostatní spotřebitele.

iz*

@H4ever, zapomněl jste trestní oznámení pro pokus vraždy.

PS: Za diagnostiku přes internet (dnes už podruhé) byste měl dostat nejméně Nobelovku. (((-:

culdabulda1*
hodnocení

0x

sice nechápu, jak jste mohl sníst celý plátek masa, nežli jste poznal, že je zkažené, ale pro jistotu můžete sníst pár tablet živočišného uhlí. A pokud přežijete 24 hodin, tak by to mělo být v pořádku, botulotoxin se teplem rozkládá a v marinovaném mase by ani být neměl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]