Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Miliony v mailu, RE: Spravedlnost

Od: clayman® odpovědí: 8 změna:
Taky vám přišla nabídka pár milionů? Vniknutí odpuštěno. *smich2*
Ahoj,
Může vás zajímat, že vás chci představit jako obchodní partner našeho klienta (pozdní paní Therese Brouwerová), německá / česká podnikatelka / bankéřka, která pracovala jako výkonná ředitelka společnosti ING Bank, která zemřela a neopustila žádnou vůli. Píšu za svůj souhlas, abych vás předložil k tomu, abyste si vyžádali její podíl ve výši 27 300 000,00 GBP, který je uložen u naší pobočky. Máte-li zájem, prosím, odpovězte na mne pro více podrobností.
Prosím, odpusť mi vniknutí.
S úctou,
Alex Manners

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

elane
hodnocení

1x

Ten český text rozhodně nevypadá na překlad z němčiny. Spíš to je téměř doslovný překlad z angličtiny. A na ING Bank se ti podvodníci odvolávají, jenom kvůli vzbuzení jakési důvěryhodnosti. *bzum*

...pozdní paní Therese Brouwerová ... má být správně česky: zesnulá paní T.B.,

...neopustila žádnou vůli ... má být správně česky: nezanechala žádnou závěť,

Prosím, odpusť mi vniknutí. ... má být správně česky: Prosím odpusťte, že vás obtěžuji nevyžádanou poštou.

*jasne*

Koho zajímá podrobnější diskuse na dané téma, zadejte zde vpravo nahoře do okénky Vyhledat: "Nigerijské dopisy", ukáže Vám to spoustu odkazů na diskusi ve zdejší poradně.

miliony
hodnocení

0x

Týý brďo, jseš v balíku a já zase nic. To už budeš končit ze syslováním?*smich*

hodnocení

0x

Nabídka na peníze, na dopisování s chudou krásnou Popelkou, na zvětšení prsou či penisu - to obvykle v jedné nabídce *smich*

Ale Němci jsou novější - bývala to Afrika.

vilik1
hodnocení

0x
Já bych si dal bacha hlavně na tu penetraci.
K čemu prachy, když si člověk nemůže sednout.

hodnocení

0x

Takový blbosti rovnou mažu jako spam.

lidus*
hodnocení

0x

Myslela jsem, že už se lidi poučili a vycvičili proti podobným praktikám ale hol asi Čecháček se na zlaťáky chytí vždycky.

A vy nebuďte škrt a podělte se.*smich*.

72mona3*
hodnocení

0x

Píšu za svůj souhlas, že vniknutí odpuštěno. *frajer*

To jsou pitomci. M.

czech
hodnocení

0x
Prelozte to prosim nekdo do češtiny :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]