Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hádanka, 24 hodin neprozrazovat

Od: pohanka* odpovědí: 9 změna:

Lámejte se hlavičku, bez nápovědy z internetu.

Vyluštění napište až za 24 hodin. Děkuji.

Co je to, nebo kdo je to ,,OHŇÁDO,,?

Mě se to slovo docela líbí.

---------------------------

Špatná rubrika. Tak to není na hlavní straně, tady to moc lidí nenajde.

doplněno 09.08.18 16:16:

Tak to z volné diskuze skočilo správně na hlavní stránku.

To mi připomnělo: Odvolávám, co jsem odvolal. *haha*

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

Tak to je zmatek. Nějak mi to stejně nefunguje a skáče různě, dělá si to, co chce. Nerozumím tomu.

still10k*
hodnocení

0x

Samozřejmě vím co to je ;) Připomělo mi to jiné hezké slovo "rochňačka", ale už jsem ho dlouho neslyšel. Naposledy na svatbě, kde se tak familierně označovaly švédský stoly *smich*

pohanka*
hodnocení

Jo, jo, tak rochnit se, ve smyslu lebedit si, mít se dobře, povalovat se, tak to jsme také používali. Ale vysloveně tohle podstatné jméno jsem nikdy neslyšela.

still10k*

Abych pravdu řekl, vůbec si nepamatuji, jestli jsem ho někde slyšel, nebo ho vymyslel. Ale tenkrát na té svatbě se to v podroušené náladě nějak ujalo. Byly tam velké mísy všeho možného, stále se to muselo doplňovat, mi připadalo jako že jsme tam spořádali denní příděl pro menší vesnici..

hodnocení

0x

To, co včera ukazovali v televizi :)

pohanka*
hodnocení

Mno, on každý na TV nekouká.

To je dobře - nic jsem neprozradila *smich*

Jo ukazovali a zrovna i vytvořili toto slovo.

hodnocení

0x

Mě to tedy přijde jako strašná zpatlanina dvou slov Nějaký pitoma holt přeložil doslova ,,firenado´´

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]