Nejste přihlášen/a.
Dobry den ,uzivam antikoncepci logest 3tím rokem a pravidelne.Menzes dostavam 4. den behem 7 deni pauzy ..minulý týden jsem měla pauzu, ale menzes nikde,je to dneska 11. den a stále se nedostavila. Začla jsem užívat pilulky z dalšího plata.Chtěla jsem se zeptat zda muze stat, že vynechá menzes.
Těhotenský test jsem si udělala a byl negativní. Dá se mu věřit?
Těhotenský test pracuje na principu měření hodnot hromonu HCG. Pozitivní tedy mohou být až s odstupem několik dnů - uvádí se tak týden od vynechání menstruace. Takže pokud máte zpoždění 7. den, tak by druhý proužek měl začít být vidět. Ale být vámi tak ještě zaa nějaký ten den test zopakuji. Pokud jste antikoncepci řádně užívala, problém bude zřejmě jinde než v případném těhotenství. Ale být vám raději bych kotnaktovala gynekologa a konzultovala to s ním.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.