Nejste přihlášen/a.
Nepříjemné opakující se sny znamenají nějaký stres a nepohodu v duši. Nevím, čemu říkáte "zlý" sen. Ono se v něm ani nemusí před něčím utíkat, nemusí téct krev a ráno po probuzení řekneme fuj, to byl blbý sen.
Něco o tom vím. Opakovaně se mi zdávalo, že mi padají zuby. Často jsem také šla ve snu do školy naprosto nepřipravená. I jiné sny se mi často zdávaly, sice už nebyly vyloženě "fuj", ale byly naléhavé. A všechno to zmizelo, když jsem se rozvedla a přestala se stresovat v zaměstnání. A občas se mi nyní zdá, že se vznáším. Je to příjemný sen. Četla jsem si o snech vážná i nevážná pojednání a ve všech se nepříjemné sny vysvětlují nějakým trvajícím stresem. I o létání jsem se dočetla. Jde prý o zdravé sebevědomí a schopnost být nad věcí. Tak vám přeji, aby se i vám sny časem vyměnily!
Já si myslím, že se ti něco dost strašného stalo. Už dříve, před prvním snem. Ty ses té události postavila a jakoby jsi ji v sobě zazdila, ale nezpracovala. Teď ti ji něco připomnělo, ale ne tak, že bys o ní přemýšlela. Jen se přihlásila podvědomí, že tam stále je. A sen je taková jako sonda k té zazděné události. Jen můj názor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.