Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakého moderátora máte nejraději?

Od: nikc® odpovědí: 25 změna:
Dobrý den. Jakého moderátora nebo moderátorku máte nejraději? A kterého naopak nemusíte? Děkuji.

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Marek Eben

iz*
hodnocení

2x

Mám ráda moderátory, kteří umějí česky, dobře mluvit a vyslovovat, frázovat a kteří si nevypomáhají "vatou". A nemám ráda ty, kteří to neumějí. (Dala jsem přednost odpovědi na otázku jakého moderátora "nemusím".)

Pro první případ uvedu tři příklady: Jiří Černý, Jakub Jakoubek, Miloš Skalka (ty druhé si nechám pro sebe).

doplněno 02.08.18 20:57:

Já už několik let nemám televizi, takže o televizních moderátorech nemám představu. Ale líbila se mi Světlana Witowská v prezidentské debatě (tu jsem si našla v internetu).

hodnocení

Já mám ráda moderátory na ČT1.
hodnocení

Ta je dobrá.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, na hokej mám rád pana Zárubu, na fotbal pana Bosáka, na počasí pana Žáka, na politiku pana Takáče. Nemusím paní Augustovou. Zdravím!

doplněno 02.08.18 21:31:

nikc - máte pravdu. Pan Smetana je docela smíšek.

hodnocení

Jana Smetanu mám ráda. Líbí se mi, jak se pořád směje. Je pozitivně naladěný a jak na baterky:).
hodnocení

Je to smíšek v každé situaci. Čekám kdy se třeba zamraci, ale on ne. Jak je nateseny na ty zprávy vždycky.

mot
hodnocení

1x
Soukupa, ten by snad mohl moderovat cokoliv

To je pravda. Lidi co nerozumí ničemu a do všeho kecají mají dobrou vyřídilku.

danys*
hodnocení

1x
Lucku Borhyovou pro její kukadla jak zrcadla :-D

culdabulda1*
hodnocení

1x

jakkoliv jsem "rasista" - tak p. Reye Korantenga.

bublanina*
hodnocení

1x

Pro mě je nejlepším moderátorem Daniel Stach. Nejhorší - je jich plno, hlavně okamžitě vypínám moderátory některých rozhlasových stanic a staniček, tam kolikrát nejen zoufale křičí neznalost jazyka, ale mnohdy i celková intelektuální úroveň.

hodnocení

Pak je tam moderátorka, která je taky hrozně šikovná a sympatická, hezky mluví a je i pěkná. Je hodně štíhlá a večer tam bývá okolo desáté.
ben®

nikc - to by mohla být Daniela Písařovicová (nebo Hana Scharffová). Obě jsou normálně štíhlé, ale někdo by je označil za anorektičky (někdo tlustší).

hodnocení

Ano, je to Scharffova. Děkuju.

hodnocení

0x

A myslíte moderátory zpráv nebo zábavy? Protože nevím, jestli srovnávat třeba Raye Korantenga a Leoše Mareše je OK - oba jsou špičkoví moderátoři, ale každý je jiný obor.

culdabulda1*

pokud jde o zábavné pořady, mám ráda ještě Adélu Banášovou, Libora Boučka a Petra Rychlého. Ono se jich v této kategorii najde víc.

hodnocení

Myslela jsem zpráv. Co Martin Řezníček. Jak se vám líbí:)? Mně ano.

karhan*
hodnocení

0x

V rozhlase nemá konkurenci Jiří Černý a Miloš Skalka. V televizním zpravodajství je jednička Jakub Železný, ale po změně vizáže / vystříhané vlasy a knír / už to není on. To je můj názor.

hodnocení

Jakub Železný je taky šikovný moderátor. Na jedničce jsou skoro všichni šikovní.
hodnocení

Po změně vizáže mi připadá, že to je on dál. Mluví stejně.

iz*

Jiří Černý a Miloš Skalka nemají konkurenci ani "naživo". Už dlouhá léta.

hodnocení

0x
Líbí se mi Iveta Toušlová a Daniel Stach.
Nemusím Jílkovou.

hodnocení

Koukám na ČT1. Moderátoři jsou vážní. Až tam přijde sporťák Smetana, ten to tam rozzáří... Přinese sebou dobrou náladu. Manželku má vážnou. Asi protože protiklady se přitahují.
hodnocení

Mně ten moderátor Smetana připomíná tím roztomilým mrkáním strýčka Fida z Tipa a Ťapa. :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]