Nejste přihlášen/a.
Nedoporučuji cestovní kancelář exim tours - ALEGRO, jelikož jsme měli ve smlouvě přislíbeného delegáta, žádný se v Chorvatsku po celou dobu pobytu NEOBJEVIL. V den příjezdu do Chorvtaska jsem volala opět paní do cestovní agentury, která mi lhala jako dělo a mou opětovnou žádost, kde je delegát, ignorovala apod. Napsala jsem tedy stížnost i na její cestovní agenturu Alegro. Je falešná, ulhaná.. naslibuje hory doly a skutek utek. Je nepříjemná na zákazníky, kteří si vybírají dovolenou, dle jejich možností a né, dle ji samé.
Já jsem to pochopila tak, že paní nevložila otázku, protože zvolila volnou diskuzi - rady a tipy.
Tedy radí těm budoucím klientům, kteří hodlají využít služby výše uvedené firmy, že nebyla spokojena se službou delegáta, který se neobjevil po celou dobu jejího pobytu, zřejmě zaplatila za tuto službu nějaký poplatek. A také nebyla spokojena s vyřizováním reklamace kvůli tomuto.
Já nikam letos necestuji, tedy tato rada pro mě nemá žádnou hodnotu, ale někomu třeba pomůže.
I negativní reklama je přeci jen reklama.
Ale pozor
Trestní zákoník 40/2009 Sb.
Máte pro své tvrzení důkazy?
Na dovolené potřebuju dopravu z letiště na hotel, slušný pokoj a stravu (pokud jsem si ji objednal). Ale ještě nikdy jsem nepotřeboval delegáta.
Exim je jedna z našich největších cestovek, co dělá desetitisíce zájezdů ročně. To, že se ojediněle něco poseue, je normální, z jedné špatné zkušenosti bych nic nevyvozoval. Koneckonců i delegát je jen člověk. Možná to mělo důvod. Možná řešil naléhavější problém jiného klienta. Koneckonců, známe jen názor jedné ze stran.
Zatím každá CK, s kterou jsem vyjela, měla jméno delegáta včetně kontaktu uvedené v předaných cestovních informacích. Mimo to tytéž údaje (někdy i včetně data a hodiny jeho návštěv/y) byly uvedeny na nástěnce v hotelu.
Nejsem si jistá (a na hledání je horko) - ale mám dojem, že je to dokonce povinnost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.