Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak trávíte čas v horké dny?

Od: mia* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den,
moje otázka je snadná,jak trávíte čas v tyto horké dny? V práci je bez klimatizace horko, po práci přijdu domů a panelák také vyhřátý. Chodíte k vodě i ve všední dny? Nebo jste raději doma? Jediná vhodná doba na provozování sportu je večer, ale teď už ani večer teploměr neklesne k méně než 28 stupňům.
zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku
! Pravidlo Z6: je zakázáno pokládat stejnou otázku vícekrát po sobě.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

barbakan*
hodnocení

2x

Já trávím takové dny nicneděláním. Proč se plahočit.

hodnocení

0x

Pustil jsem se po práci do vymalování sklepa. Tam je aspoň chládek *slunce*

hodnocení

0x

Většinu času teď trávím přemloluváním se, abych šel něco rozumného dělat. Většinou neúspěšně :(.

doplněno 01.08.18 08:56:

Jethro - No vida, inspirace *zdravi*! Už pár let se chystám uklidit v suterenní dílně. Tam je teď velmi příjemně. Jenže je tam taky mnohaletý neskutečný a prakticky neukliditelný bordel, na který už jaksi nemám sílu. Takže z toho asi zase sejde :(.

jhfdv
hodnocení

0x
Nejlepší je se nehybat a oplachovat vodou a třeba si číst... v tom paneláku. Nebo vypadnout někam, kde je klimatizace. Třeba jít si číst do klimatizovaného obchoďáku. V těchto vedrech nesportuju, nemyslím, že by to bylo nějak zvlášť zdraví prospěšné. Pokud tedy člověk nenajde klimatizované sportoviště.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]